Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2019, 12:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Elegantný advokát Harvey Specter sa lúči s divákmi. 9. séria Suits bude zároveň poslednou

Elegantný advokát Harvey Specter sa lúči s divákmi. 9. séria Suits bude zároveň poslednou
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY MEGHAN MARKLE
Uložiť Uložené

Ani prvotriedni právnici z New Yorku to nemohli s nami ťahať donekonečna.

Na začiatku Suits sme sledovali príbeh nezodpovedného, ale nadmerne inteligentného Mikea Rossa (Patrick J. Adams), ktorý sa zhodou okolností dostal na pohovor v špičkovej právnickej firme. Mikea nakoniec prijali, no najväčší problém spočíval v tom, že nemal vyštudované právo.

Približne takto štartoval úspešný dramatický seriál z prostredia prvotriednych právnikov, kde sme ďalej spoznali charizmatického Harveyho Spectora (Gabriel Macht), milého babráka Louisa Litta (Rick Hoffman), sympaťáčku Donnu (Sarah Rafferty) či krásku Rachel Zane.

Elegantný advokát Harvey Specter sa lúči s divákmi. 9. séria Suits bude zároveň poslednou
Zdroj: USA Network

Tú si v seriáli zahrala Meghan Markle, súčasná manželka princa Harryho a vojvodkyňa zo Sussexu. V priebehu sérií sme sa museli rozlúčiť s niekoľkými obľúbenými postavami, medzi ktoré patrila aj spomínaná Rachel stvárnená Meghan Markle. 

Seriál sa dnešným dňom dostáva do druhej polovice 8. série a vedenia firmy sa ujíma naozaj nepravdepodobná osoba. Pokiaľ si v rámci Suits mierne pozadu, nižšie priložený trailer určite neotváraj.

Ako sa však hovorí, všetko dobré musí jedného dňa skončiť. Tvorcovia Suits sa vyjadrili, že sa po závere 8. série môžeme tešiť na novú sériu, no tá už bude poslednou. Natáčanie finále by sa podľa portálu TV Line malo začať niekedy v priebehu roku 2019.

Odporúčané
Meghan potratila a myslela na samovraždu, na Harryho vrieskal brat. Toto sú 4 najšokujúcejšie odhalenia z dokumentu Harry a Meghan Meghan potratila a myslela na samovraždu, na Harryho vrieskal brat. Toto sú 4 najšokujúcejšie odhalenia z dokumentu Harry a Meghan 16. decembra 2022, 10:00

Nadšenci právnického seriálu Suits ale nezostanú úplne „na suchu“. Pre nich sa už totiž v aktuálnej dobe pripravuje spin-off projekt, ktorý sa zameria na postavu Jessicy Pearsonovej (Gina Torres), niekdajšej vedúcej osoby firmy. Ponesie jednoduchý názov Pearson a jeho premiéra je aktuálne plánovaná na bližšie neurčitý mesiac roku 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia