Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2019, 21:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Policajti šoféra zo Svitu načapali s vynikajúco očisteným čelným sklom. Vyhovoril sa, že nemal v pláne zájsť ďaleko

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Slovenskí policajti občas zostávajú v nemom úžase.

Zimné rána bývajú ťažké. Nielenže sú vonku mínusové teploty, ale vodiči musia čeliť aj problémom s očistením svojich štvorkolesových tátošov, aby vôbec mohli niekam odísť. Jeden vodič vo Svite však zrejme nemal dostatok času či energie na čistenie svojho čelného skla, a tak si odškrabal len neveľký priezor a vybral sa do premávky.

Nemal šťastie, pretože ho onedlho načapala diaľničná hliadka a policajti rozhodne nemohli veriť vlastným očiam. Škoda Fabia mala také zamrznuté čelné sklo, že zvnútra auta nebolo vidieť prakticky nič a vodič sa aj napriek minimálnemu rozhľadu odvážil vydať sa na cestu. Keď ho konfrontovali, hneď sa začal vyhovárať.

Ospravedlniť sa snažil formulkou: „Veď ta to iba na pumpu!“ Keďže nemal v pláne vyraziť na dlhšiu trasu, pomyslel si, že mu malý priezor postačí. Na policajtov formulka nezafungovala, muž si chtiac či nechtiac zapózoval pred zamrznutým čelným sklom a večer sa už objavil na facebookovej stránke. Ba čo viac, dostal ešte pokutu vo výške 50 € a pred hliadkou si musel sklo očistiť, inak ho naspäť do auta nepustili.

Domov
Zdieľať
Diskusia