Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2019, 18:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Expl0ited: Za jeden post na Instagrame si pýtam 1 500 €, keď treba views, s Momou natočíme video (Rozhovor)

REFRESHER EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Vyspovedali sme populárneho slovenského youtubera.

Keby si mal vybrať momentálne najpopulárnejšieho youtubera na slovenskej scéne, možno by si rovno povedal meno Expl0ited. Nech už je to akokoľvek, my sme si Petra zavolali k nám do štúdia a vyspovedali sme ho o tom, čomu sa momentálne venuje, ako vyzerá biznis na Instagrame a neobišli sme ani tému vzťahu s jeho bývalou frajerkou Momou.

Do moderátorského kresla si sadol Šajmo, ktorý začal zhurta. Po krátkom úvode o tom, že Expl0ited sa zamiloval do snowboardingu hneď preskočil na tému, o ktorej sa toho narozprávalo už veľa. Bol zvedavý, ako dnes spolu vychádzajú Expl0 a Gogo, keďže medzi nimi od začiatku panovala menšia či väčšia rivalita.

Od jedného youtubera potom prešiel k druhej youtuberke a konfrontoval Petra otázkou o bývalej frajerke. Aj keď sa spočiatku zdanlivo veľmi nebavili, momentálne spolu z času na čas natočia video a fanúšikovia v komentároch stále vykrikujú, ako veľmi by priali, aby sa opäť dali dokopy.

Reč prišla aj k Instagramu, kde Expl0ited bez problémov povedal, že si za príspevok od firiem vie vypýtať aj viac než 1 500 €. Nebál sa vymenovať ani svojich obľúbených raperov a porozprával nám aj o tom, ako si momentálne nažívajú s Matúšom a Bačom v spoločnom dome, keď tam už dlhší čas nie je permanentne prítomná žiadna ženská ruka. Viac sa už dozvieš v našom rozhovore.

Domov
Zdieľať
Diskusia