Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2019, 14:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Známa turistka, ktorá na vrcholoch pózovala len v plavkách, zahynula pri túre. Záchranári našli už len zamrznuté telo

ZAUJÍMAVOSTI PLAVKY
Uložiť Uložené

Gigi si na Facebooku vybudovala slušnú fanúšikovskú základňu.

Obľúbená taiwanská turistka Gigi Wu nešťastne zahynula pri výstupe v miestnom národnom parku Yushan. Gigi sa stala internetovou senzáciou už pred pár rokmi, keď začala na sociálne siete pridávať fotky z vrcholov hôr, na ktorých pózovala len v plavkách.

Aj keď si spočiatku ľudia mysleli, že Gigi je šialená a celé túry absolvuje len v spodnej bielizni, ako ukazujú fotky na jej profile, vždy sa na výstupy dôkladne pripravovala a svojimi skúsenosťami patrila medzi najspoľahlivejších lezcov. Napriek tomu nedokázala čeliť sile prírody v spomínanom národnom parku, kde výška vrcholov atakuje 4000 metrov nad morom.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Turiski (@turi_ski),

Gigi zvyčajne chodievala na hory osamote, čo platilo aj pri jej poslednom výstupe. Do národného parku sa vybrala na dlhšiu túru, pričom už v jej priebehu svojich fanúšikov informovala, že sa pošmykla a spôsobila si modriny.

Onedlho sa zrejme pošmykla znovu, spadla do rokliny a v mrazivom počasí sa spoliehala už len na záchrannú službu. So záchranármi sa jej podarilo spojiť, ale počasie komplikovalo vzlet helikoptéry, a tak sa k nej záchranári vydali pešo. Nanešťastie, našli už len jej zamrznuté telo.

Odporúčané
10 modelov pánskych plaviek, v ktorých frajerke či frajerovi určite neurobíš hanbu 10 modelov pánskych plaviek, v ktorých frajerke či frajerovi určite neurobíš hanbu 4. júla 2023, 14:00

Naposledy sa fanúšikom prihovorila 18. januára, keď sa pochválila výhľadom z kopca. Odvtedy na profile pribúdali už len smutné komentáre, ktoré jej priali, aby odpočívala v pokoji. Za svoj život inšpirovala tisíce ľudí vyjsť do prírody a objavovať skryté zákutia našej planéty, za čo jej patrí veľká poklona.

Domov
Zdieľať
Diskusia