Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2019, 16:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Predstieraný orgazmus, prvý stredoškolský sex a dvojníčka Margot Robbie. Nový seriál od Netflixu zaujal celý svet

Predstieraný orgazmus, prvý stredoškolský sex a dvojníčka Margot Robbie. Nový seriál od Netflixu zaujal celý svet
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Život tínedžera je plný objavovania, o čom ťa presvedčí aj nový projekt od Netflixu.

V príbehu zasadenom do britského stredoškolského sveta nám tvorcovia Sex Education predstavia niekoľkých študentov. Jedným z nich je Otis (Asa Butterfield), ktorý by sa dal opísať ako sexuálne znalý panic. Znejú ti posledné slova ako jasný oxymoron?

Tak si to poďme ujasniť. Otis síce nemá sexuálne skúsenosti, ale na druhej strane za svoj život získal mnohé teoretické znalosti od svojej matky, ktorá pracuje ako sexuálna terapeutka (Gillian Anderson).

Tieto vedomosti dokáže Otis využiť napríklad na to, aby miestnemu žiakovi poradil s problematickou ejakuláciou. Jeho talentu si všimne sympatická Maeve (Emma Mackey), ktorá je mnohými divákmi porovnávaná s kráskou Margot Robbie. Intervenciou mladej rebelky Maeve na škole následne vzniká akási undergroundová sexuálna poradňa.

S explicitne prezentovanými sexuálnymi scénami diváka Netflix zavalí ihneď v priebehu prvých minúť debutovej epizódy. Už zo samotného názvu  seriálu vyplýva, že sa bude prevažne zameriavať na sexuálne životy hlavných postáv. To ale neznamená, že by sme v ňom nemohli nájsť dávku emócií a humoru.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Okrem spomínanej trojice sa počas prvej série stretneš s hercami, ako Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Patricia Allison, Tanya Reynolds a s ďalšími.

Netflix tentokrát vsadil na overenú kombináciu sexu, humoru a originálneho prevedenia, ktorá s veľkou pravdepodobnosťou zaujme množstvo mladých divákov. Ak do tejto skupiny patríš aj ty, na záver dodávam, že všetky časti spomínanej novinky od Netflixu sú dostupné už od 11. januára (leden) 2019, a tak sa na ne môžeš bez ďalšieho čakania vrhnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia