Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2019, 17:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Možno najhoršia tržná rana v boxe. Boxerovi sa v zápase roztvorilo čelo, brutálnym zranením zakrvácal aj rozhodcu

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Boxer Badou Jack si však z rany nerobil príliš veľa starostí.

Už sme ťa dnes doobeda stihli informovať o tom, že Manny Pacquiao nepoľavuje ani po svojich 40. narodeninách. Vo svojom poslednom zápase proti Američanovi Adrienovi Bronerovi dominoval, pripísal si na konto víťazstvo, ale najdivokejšia chvíľa celého večera patrila menej sledovanému súboju.

Do ringu sa postavili aj Badou Jack a Marcus Browne, ktorí si nič nedarovali a bojovali aj o posledné centimetre priestoru. Naplnená hala v Las Vegas sledovala, ako zápas dospel do siedmeho kola, kde Badou Jack utrpel nepríjemné zranenie. Po náraze do čela sa mu na tvári vytvorila obrovská tržná rana.


Samozrejme, začala mohutne krvácať a Badou chvíľu po ringu pobehoval so zakrvavenou hlavou, z ktorej veľká časť skončila aj na oblečení rozhodcu. Jack sa napriek krvavej sprche nevzdával.

Odporúčané
Michal robí zájazdy s luxusnými autami: Najrýchlejšie som šiel 347 km/h. V Chorvátsku nás naháňal policajný vrtuľník (Rozhovor) Michal robí zájazdy s luxusnými autami: Najrýchlejšie som šiel 347 km/h. V Chorvátsku nás naháňal policajný vrtuľník (Rozhovor) 4. apríla 2024, 16:30

V prestávkach medzi kolami ho dokonca vlastný tím ubezpečoval o tom, že zranenie vôbec nie je také tragické, nech sa sústredí na údery a súpera a zbytočne sa nerozptyľuje otvoreným čelom. Nepomohlo to, pretože rozhodcovia nakoniec víťazstvo vďaka bodom 117-110, 116-111 a 119-110 prisúdili Browneovi.

Na sociálnych sieťach sa hneď v priebehu zápasu začali objavovať príspevky vydesených fanúšikov, ktorí neverili vlastným očiam, že Badou napriek tržnej rane pokračuje. Niektorí žartovali, že mu vidia až do mozgu, ale boxer po súboji skončil v rukách lekárov, ktorí mu ranu zašili a všetko bolo opäť v poriadku. Prehru však zrejme bude ešte dlho ľutovať.




Odporúčané
Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár Flexking prišiel so sekáčom na mäso, Baron na vozíku vulgárne urážal Pimpinočku. Tlačovka Fight Night Challenge bola čistý bizár 16. februára 2024, 8:00


Domov
Zdieľať
Diskusia