Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2019, 1:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najlepšie z Refresheru za uplynulý týždeň: Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba výber najzaujímavejších článkov na Refresheri za uplynulý týždeň.

 

Uplynulý týždeň bol opäť plný zaujímavých informácií z domova aj zo sveta, čo sme už tradične zhrnuli vo videu. Freshnews mapujú všetko dôležité z hudby, módy, filmov a v neposlednom rade aj nášho videoobsahu, ktorý môžeš skontrolovať priamo na kanáli. A pokojne nám daj odber, keďže pre teba máme nachystaný špeciál ku 100-tisíc odberateľom

Okrem dôležitých noviniek v podaní Denisky a Filipa spomenutých vo Freshnews sme sa rozhodli pripomenúť ti aj všetko dôležité v rámci obsahu na webe. V roku 2019 budeme venovať oveľa viac energie lokálnemu obsahu.Ak ti teda niektorý z nasledujúcich článkov ušiel, určite sa k nemu vráť, stálo nás veľa energie pripraviť ich.


Rozhovor s profesionálnym vojakom

Čo všetko musíš absolvovať, aby si sa stal vojakom? Ako vyzerá bežný deň slovenského vojaka? Dá sa skĺbiť vojenská služba a súkromný život? To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v našom rozhovore s profesionálnym vojakom Denisom, ktorý nám ochotne porozprával o fungovaní v slovenskej armáde. 

Jeho slová budú užitočné pre každého, kto sa pohráva s myšlienkou prihlásiť sa, ale aj pre tých, ktorí majú o tejto náročnej práci akékoľvek pochybnosti. Zo stokára v Rimavskej Sobote sa Denis stal najprv študentom farmácie v Bratislave, odkiaľ ho vyhodili, a dnes je z neho odvážny ochranca našej krajiny. 

Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?
Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza? Zdroj: Ilustračná fotografia: Rota základného vojenského výcviku - Martin

Rozhovor s Alexandrou, ktorá odmieta spolupráce so značkami, aby si založila vlastnú

Alexandra je dcérou Borisa Kollára, ktorá sa neraz postarala o rozruch na sociálnych sieťach a v médiách. Aj napriek tomu je však samostatná, študuje a vo voľnom čase už dlhé roky venuje profesionálnemu jazdeniu na koni.  Ďaleko nemá ani k modelingu.

My sme ju na rozhovor oslovili po tom, čo Slovensko obleteli jej fotografie z Plesu v opere, kde zažiarila princeznovskými šatami. Dokonca sa v rozhovore dozvieš aj to, do akej hĺbky máš zakopať mrtvolu, aby ju už nikto nikdy nenašiel. Ale to len tak na margo. Hehe. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ALEXANDRA/ Do$$y (@ahornakova),

Rozhovor so Sugar Daddym, ktorý zaplatil 80-tisíc svojej spoločníčke

Pred približne dvoma rokmi sme na rozhovor oslovili SugarBabe, ktorá nám ochotne prezradila, čo všetko táto práca vlastne obnáša. Táto problematika je však zaujímavá aj z opačnej perspektívy, a tak sme si pre teba tento týždeň pripravili interviews s dvoma mužmi, ktorí ženám platia za spoločnosť.

Našli sme odpovede aj na to, čo Mareka a Jána viedlo k tomu, aby sa z nich stal Sugar Daddy. Odpovedali, aké výhody a nevýhody videli na tomto nezvyčajnom vzťahu a čo všetko museli platiť. Koľko peňazí sa na takú spoločníčku dá minúť už vieš, no ako sa k tomu dopracovať, to sa dozvieš v samotnom článku.

Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?
Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza? Zdroj: CCO

Móda v roku 2019 bude revolučná

Refresher je od svojho vzniku zameraný aj na súčasnú módu a trendy. Vždy nás zaujímalo, čo sa nosí, no samozrejme radi hľadáme aj zdroje, odkiaľ vlastne vlna revolúcie prichádza. V novom článku sme sa bližšie pozreli na to, čo nás čaká v roku 2019. Všetko nasvedčuje tomu, že sa dočkáme návratu elegancie a znovuzrodenia tradičných princípov.

Dozvieš sa, ktoré značky a módni návrhári určujú a budú určovať jej aktuálny tvar a tiež to, aké kúsky a kolekcie budú najvyhľadávanejšie. Predstavíme aj zopár nových zaujímavých mien, takže budeš mať o inšpiráciu postarané. Ak chceš byť pred ostatnými krok vpred, určite článok nevynechaj. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Versace (@versace),

Rozhovor so záchranárom z Pentagonu

Uvedomil si si niekedy, ako môže byť práca záchranára náročná? Dá sa povedať, že ide o nedocenené povolanie a zároveň neodmysliteľnú súčasť slovenského zdravotníctva, ktorá často musí vykonávať tú najmenej príjemnú časť záchrany ľudského života. Prichádzajú do kontaktu s nebezpečnými ľuďmi a situáciami, ktoré by bežný človek obišiel obrovským oblúkom.

My sme pri tejto príležitosti oslovili záchranára Gregora, ktorý na rovinu povedal, čo ho na tejto práci baví najviac a naopak, čo by okamžite zmenil. Dočkali sme sa aj atraktívnych príbehov, na ktoré on sám pravdepodobne nikdy nezabudne, no zároveň sa podelil aj o zopár rád pre ostatných súčasných aj budúcich kolegov. Ako sa vyrovnať so stratou pacientov? Dozvieš sa v samotnom rozhovore.

Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?
Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza? Zdroj: Gregorov archív

Ako dlho v tvojom tele ostanú tráva či extáza?

Nielen párty drogy sú na Slovensku rozšírené oveľa viac, než by sme chceli. Tento dlhodobý spoločenský problém zatiaľ podľa všetkého konkrétne riešenie nemá a zložky našej polície sa s nim budú musieť aj naďalej popasovať, no môžeme aspoň rozširovať informovanosť pre všetkých, ktorí s nimi do styku prichádzajú. Či už priamo alebo len v prostredníctvom blízkych, priateľov či rodiny. 

Pri tejto príležitosti sme oslovili odborníkov, ktorí prezradili, ako dlho približne ostanú drogy v ľudskom moči či krvi, prečo sa nikdy nedá povedať presné číslo a či je vôbec možné oklamať drogové testy.

Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?
Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza? Zdroj: unplash.com

8 reštaurácií s najkrajším výhľadom na Bratislavu

Neodmysliteľnou súčasťou Refresheru je tiež téma gastronómie, kvalitného a chutného jedla spojeného s vizuálnym orgazmom. Určite sa zhodneme na tom, že skutočne dobré jedlo si najlepšie vychutnáš v nádhernom prostredí a v konečnom dôsledku si ochotný kuchárovi odpustiť malý prešľap, keď sa môžeš popri jedení pokochať výhľadom. 

Aj preto sme počas posledných týždňov pracovali na článku, kde sme zhrnuli 8 reštaurácií s najkrajším výhľadom na hlavné mesto. Samozrejme, doplnili sme aj samotné fotografie, aké môžeš pridať aj na svoj Instagram a zopár informácií o prevádzkach.

Rozhovor s režisérom, ktorý odhalil klamstvá Jamesa Colea

Ako si si už mohol všimnúť, na webe sa často venujeme aj hudbe a obzvlášť rapovému žánru. Našim milovaným interpretom z času na čas radi nastavíme zrkadlo v prípade, že niečo nie je v poriadku a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Ešte pred dvomi rokmi James Cole spustil kampaň na portáli HitHit, kde sľúbil, že k novému albumu predstaví aj náročný videoklip a videohru. 

Podarilo sa mu vyzbierať skoro 400-tisíc eur, no aj napriek tomu hru nedodal. Po skoro dvoch rokoch zhodil vinu na svojho kolegu a režiséra. Toho sme oslovili na rozhovor a všetko nasvedčuje tomu, že bývalý člen Bigg Boss labelu všetkých oklamal. Dozvieš sa aj to, že James Cole podľa všetkého zradil Vladimira 518.

Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?
Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza? Zdroj: Michal Matoušek FB

Výročie upálenia Jana Palacha 

Je veľmi dôležité si pri každej príležitosti pripomenúť ľudí, ktorí majú výraznú pozitívnu zásluhu na stave dnešnej spoločnosti. Aj preto sme pri príležitosti 50. výročia pripravili rozsiahly článok o Janovi Palachovi, ktorý sa obetoval, aby vytrhol československý národ z letargie. 16. januára 1969 sa v hornej časti Václavského námestia polial horľavinou a zápálil, aby si verejnosť konečne uvedomila, že niečo nie je v poriadku. 

V článku sa dozvieš, ako to celé prebiehalo, aké muky Jan Palach prežíval a v konečnom dôsledku aj to, že tento čin neostal bez povšimnutia. Ako reagovala komunistická vláda a aké následky jeho skutok mal sme podrobne rozpracovali a ty by si mal týmto informáciam určite venovať pozornosť. Ide totiž o neodmysliteľnú súčasť našej histórie.

Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?
Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza? Zdroj: commons.wikimedia.org

Rozhovor s budúcim rektorom UK

Asi sa zhodneme na tom, že slovenské školstvo je v súčasnosti vo veľmi kritickej situácii, kedy veľa študentov radšej cestuje za vzdelaním do zahraničia, prípadne sa po doštudovaní nevie uplatniť a o akúkoľvek prax musí jednoducho bojovať. V súvislosti s touto problematikou sme preto oslovili budúceho rektora Univerzity Komenského Mareka Števčeka.

Ochotne nám prezradil svoju perspektívu a názor na problematiku kvality škôl, chýbajúcej praxe a v neposlednom rade aj to, čo by malo motivovať študentov, aby pri písaní záverečných prác nepodvádzali. Predsa len, aj táto téma aktuálne Slovákov spája. A ako vlastne vníma nástup mladej generácie do dôležitých verejných funkcií? Dozvieš sa v rozhovore.

Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?
Kollárová dcéra je šupa. Koľko eur stojí vydržiavať mladú milenku a ako dlho sa v tele udrží extáza?
 

Aj v nasledujúcom týždni toho pre teba chystáme veľmi veľa. Už teraz sa môžeš tešiť na zaujímavé rozhovory aj spoločenské témy, ktoré sa týkajú Slovenska aj zvyšku sveta.

Anketa:
Ktorý článok ťa za posledný týždeň bavil najviac?
Rozhovor s profesionálnym vojakom
Rozhovor s Alexandrou
Rozhovor so Sugar Daddym
Móda v roku 2019 bude revolučná
Rozhovor so záchranárom z Pentagonu
Ako dlho v tvojom tele ostanú tráva či extáza?
8 reštaurácií s najkrajším výhľadom na Bratislavu
Rozhovor s režisérom, ktorý odhalil klamstvá Jamesa Colea
Výročie upálenia Jana Palacha
Rozhovor s budúcim rektorom UK
Rozhovor s profesionálnym vojakom
3 %
Rozhovor s Alexandrou
0 %
Rozhovor so Sugar Daddym
27 %
Móda v roku 2019 bude revolučná
3 %
Rozhovor so záchranárom z Pentagonu
23 %
Ako dlho v tvojom tele ostanú tráva či extáza?
10 %
8 reštaurácií s najkrajším výhľadom na Bratislavu
3 %
Rozhovor s režisérom, ktorý odhalil klamstvá Jamesa Colea
0 %
Výročie upálenia Jana Palacha
17 %
Rozhovor s budúcim rektorom UK
13 %
Domov
Zdieľať
Diskusia