Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2019, 23:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Medveďovi sa na rozkošnom videu milo prihovára lesník. Posiela ho spať, na čo mu zviera akoby odpovedalo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Medveď pobehoval po zasneženom lese.

Na internete sa momentálne rýchlo šíri roztomilé video, ktoré zaznamenal poľský lesník. Ako informovala televízia Markíza, lesník pri prechádzke Beskydami narazil na zvedavého medveďa, čo sa v zimných mesiacoch samozrejme nestáva tak často, ale predsa len sa maco vybral na prieskum terénu.

Aj keď zrejme žiješ vo viere, že medvede pred zimou zalezú do brlohov a celú ju prespia, odborníci by ťa rýchlo poupravili. Skutočnosť vyzerá tak, že medvede v zime párkrát vychádzajú na prechádzky, čoho svedkom sa stal aj náš lesník. Keď medveďa v snehu spozoroval, nespanikáril a radšej sa mu milo prihovoril.

Lesník už prvotnú interakciu zvládol na výbornú, pretože zviera oslovil pokojným hlasom a posielal ho spať. Vypytoval sa ho, prečo vyšiel z brlohu a premáva sa po zasneženom lese.

Medveď po chvíľke váhania akoby porozumel a vybral sa preč. Lesník zvieraťu vymyslel aj vtipné prezývky, pokrikoval po ňom mená ako Grezsiu, čo sa medveďovi očividne nepáčilo, pretože zareagoval až na slovo Leszek.

V tej chvíli sa zastavil, otočil a postavil na zadné laby, akoby lesníkovi posielal pozdrav predtým, než sa uvidia naposledy. Redaktor televízie Markíza Ján Tribula preto zašiel za niekoľkými odborníkmi a správanie medveďa s nimi prekonzultoval.

Celú reportáž nájdeš priamo na webe televízie Markíza.

Medveďovi sa na rozkošnom videu milo prihovára lesník. Posiela ho spať, vďaka čomu si ho ľudia rýchlo obľúbili
Medveďovi sa na rozkošnom videu milo prihovára lesník. Posiela ho spať, vďaka čomu si ho ľudia rýchlo obľúbili Zdroj: TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia