Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2019, 14:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V 8. sérii Game of Thrones bude musieť Horu po prvýkrát zastúpiť kaskadér

V 8. sérii Game of Thrones bude musieť Horu po prvýkrát zastúpiť kaskadér
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Finále Game of Thrones bolo náročné dokonca aj pre siláka Hafþóra Júlíusa Björnssona.

Islanďan Hafþór Júlíus Björnsson sa preslávil rolou v Game of Thrones, ale aj svojimi obdivuhodnými športovými výkonmi. V minulom roku sa napríklad stal jediným súťažiacim, ktorému sa v priebehu jedného roku podarilo vyhrať Arnold Strongman Classic, Europe's Strongest Man a World's Strongest Man.

V skratke povedané, predstaviteľ Gregora Clegana, známeho ako The Mountain (Hora), je naozaj poriadne silným mužom. Jeho nadmerná muskulatúra ho ale zrejme veľmi obmedzuje v rýchlych pohyboch, a tak dokonca aj mocný Björnsson musel pri natáčaní finále Game of Thrones využiť pomoc kaskadéra.

Herec potvrdil, že jeho dvojník bol vysoký ako on, ale nie natoľko svalnatý, vďaka čomu samozrejme dokázal jednoduchšie natáčať akčné sekvencie.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Až do poslednej série som nikdy nemal kaskadéra. Vždy som všetko urobil sám. Ale v prípade finálnej série, ktorá ešte nebola v televízii, som ho využil,“ vyjadril sa pre Mashable predstaviteľ Gregora Clegana. Vzhľadom na to, že by ďalšími podrobnosťami mohol spoilerovať, viac k téme nedodal.

Každému fanúšikovi ale pri využití kaskadéra napadne dlho očakávaný stret s jeho bratom Sandorom Cleganom, známym ako The Hound

Či skutočne išlo o takzvaný „Cleganebowl“ síce nevieme, no pokiaľ sa ho nedočkáme v 8. sérii, tak už nikdy. Pravdu sa v každom prípade dozvieme čoskoro. Prvá epizóda finále na nás bude čakať 14. apríla 2019. Poslednú ukážku ku Game of Thrones s odhalením dátumu premiéry si môžeš pozrieť tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia