Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2019, 12:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Americká bežkyňa obľubuje trate v tvare penisu. Svojimi kúskami sa chváli na Instagrame

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Chodíš si taktiež občas zabehať?

Na Instagrame už v dnešnej dobe môžeš nájsť skutočne hocičo. 33-ročná Američanka Claire si napríklad prostredníctvom svojho účtu zvykla pridávať bežecké trate v tvare penisu. K tejto neobvyklej pravidelnej aktivite sa pritom údajne dostala úplnou náhodou.

Rodáčka z New Jersey mala v roku 2015 počas Národného dňa vďakyvzdania navštíviť svojho brata v Kansas City. V tej dobe sa už venovala behaniu, no keďže sa v cudzom prostredí príliš nevyznala, počas vykonávania fyzickej aktivity jednoducho zablúdila.

Keď si však neskôr otvorila aplikáciu zaznamenávajúcu jej beh, neubránila sa smiechu. Jej trať sa totiž výrazne podobala na mužský pohlavný orgán. Väčšina ľudí by sa nad touto vtipnou náhodou iba pousmiala, ale Claire sa rozhodla netradičnú trať zdielať na Instagrame.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Behanie v tvare penisu ju navyše chytilo natoľko, že svoje zvláštne i humorne pôsobiace bežecké rutiny publikuje na sociálnej sieti do dnešného dňa. Claire sa dokonca nechala počuť, že vytvorenie obrazca na trati ju vie motivovať vo chvíľach, kedy sa cíti príliš lenivá.

Jej špecifická forma behu dokonca inšpirovala mnohých užívateľov Instagramu po celom svete, ktorí jej častokrát posielajú fotky svojich vlastných bežeckých výtvorov.

Domov
Zdieľať
Diskusia