Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2019, 16:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

DMS vyráža na turné. Zlatá show z dna kanála bude prepisovať históriu na bratislavskom krste

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že Refinery gallery sa v máji bude otriasať v základoch počas vypredanej show Separa a Dameho pri príležitosti krstu albumu Prepáčte (Official).

Chalani z DMS ešte v závere uplynulého roka vydali ďalší spoločný projekt, ktorý dostal príznačný názov Prepáčte (Official) hlavne kvôli tomu, že dourážali úplne každého, kto si to zaslúžil. Okrem nezodpovedných tatinov, dogrcaných štetiek a ošťaných klubov si nepriamo podali zopár kolegov zo scény, pseudocelebrity a Evelyn. 

Všetci sme však veľmi dobre vedeli, že až prezentácia tohto albumu na turné skutočne ukáže, prečo sme ho vlastne označili za najlepší slovenský hudobný projekt za rok 2018. Pomaly dostávame prvé informácie o dátumoch a miestach, a tak by sme dnes chceli dať do pozornosti bratislavský krst. 

Ten sa bude konať 11. mája v bratislavskej Refinery gallery. Zaznejú v prvom rade všetky bangre z najnovšieho projektu v rámci komplexnej show. Zatiaľ teda môžeš bifliť tracky, nech sa na párty chytáš.

Do pozornosti ešte dávame predpredaj na ticketportal.sk, keďže sa lístky určite vypredajú veľmi rýchlo. Odporúčame teda ponáhľať sa, aby si potom nebol nútený kupovať si ich za vyššiu sumu od hustlerov. 

Do pozornosti dávame ešte nasledujúcu zastávku v Ministry of Fun v Banskej Bystrici, ktorá sa bude konať 30. apríla. 

DMS vyráža na turné. Zlatá show z dna kanála bude prepisovať históriu na Bratislavskom krste
DMS vyráža na turné. Zlatá show z dna kanála bude prepisovať históriu na Bratislavskom krste
Domov
Zdieľať
Diskusia