Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Delikvent: Školský systém je úplne zlý, kamošovu babku strihám za marmeládu (Odhodlanie Loviť)

REFRESHER
Uložiť Uložené

V spolupráci s Jägermeisterom sme si pre teba pripravili ďalší diel seriálu Odhodlanie loviť, v ktorom sme vyspovedali profesionálneho kaderníka Delikventa.

V spolupráci s Jägermeisterom sme ešte v minulom roku rozbehli sériu krátkych dokumentárnych filmov, v rámci ktorých máš možnosť sledovať profily ľudí s atraktívnymi povolaniami. Našim cieľom je v prvom rade motivovať divákov k tomu, aby na sebe pracovali a dotiahli to minimálne tam, kde napríklad Yak.sha alebo chalani z Malalata

Do najnovšieho dielu prijal pozvanie známy pražský kaderník Delikvent, ktorý sa stará o vlasy najznámejším Čechom. Dozvieš sa, čo všetko jeho práca obnáša, ako sa k nej dostal, a čo ho vlastne motivuje k tomu, aby sa každé ráno postavil z postele a s nadšením odviedol kus kvalitnej práce. 

Prezradil nám čosi viac o sebe a svojich záujmoch, vďaka čomu možno prídeš na jednoduchý návod, ako sa inšpirovať. Viac už ale v samotnom videu. Zároveň budeme radi, ak nám do komentárov napíšeš, akého odhodlaného lovca by si chcel  vidieť v ďalších pokračovaniach seriálu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia