Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2019, 11:56
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Sme poslední a niektorých to nes*rie, povedal Országh po siedmej prehre Slovana v rade

Sme poslední a niektorých to nes*rie, povedal Országh po siedmej prehre Slovana v rade
Zdroj: TASR
ŠPORT HC SLOVAN BRATISLAVA HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Žalostný Slovan v KHL vyhral len 3 z 25 zápasov.

Do konca sezóny KHL ostáva Slovanu ešte 11 zápasov. Bratislavský klub sa nachádza vo svojej konferencii na poslednom dvanástom mieste. Dohromady nazbieral 27 bodov, čo je najmenej zo všetkých tímov KHL.

Túto sezónu sa Slovanistom nedarí. Podarilo sa im v 51 zápasoch streliť len 86 gólov, čo je najmenej v KHL. O poslednú priečku v počte gólov sa delí s klubom Traktor Čeljabinsk, proti ktorému včera nastúpili.

Pomerne hrateľný súper si z Bratislavy odniesol dva body, pričom Slovan Bratislava ani neskóroval. Na štadión si našlo cestu len 4486 divákov, čo je najnižšia domáca návšteva Slovana od jeho vstupu do nadnárodnej súťaže. Ak by sme mali byť ironickí, je to ďalší negatívny rekord do zbierky.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Z našej strany bohuziaľ gól neprišiel a inkasovaným gólom do prázdnej brány sa konečné skóre zmenilo na 0:2

Príspevok, ktorý zdieľa HC SLOVAN Bratislava (@hcslovan),

 Zverenci Országha v roku 2019 nezískali ešte ani bod. V našej hre chýba veľa vecí, najmä zarputilosť. V presilovkách sa nám nedarilo, mali sme ich dosť a mali sme ich využiť,“ povedal po prehratom zápase tréner Vladimír Országh. „My sme poslední v tabuľke a niekoho ako keby to vôbec s prepáčením nes**lo. Vidno, že pár chalanov tu chce nechať dušu, ale ostatní by už chceli mať po sezóne."

Odporúčané
KVÍZ: Miroslav Šatan či Marián Gáborík? Uhádni, ktorý slovenský hokejista strelil viac gólov v NHL KVÍZ: Miroslav Šatan či Marián Gáborík? Uhádni, ktorý slovenský hokejista strelil viac gólov v NHL 9. marca 2024, 15:30

Do konca sezóny zostáva už len 11 zápasov a postupovú kalkulačku nám tentokrát netreba. Snahou Slovana bude pravdepodobne neskončiť posledný, budú to mať ale náročné. Z tých ťažších súperov sú to dva zápasy s CSKA Moskva, jeden zápas s Jokeritom a s Lokomotiv Jaroslavľ. Tie, kde by Slovan mohol získať body, sú dva zápasy so Soči, Dinamo Riga a Dynamo Minsk.

Smutné štatistiky

Ak by sme sa pozreli na inkasované góly, Slovan ich v súťaží dostal suverénne najviac, až 172. Druhý tím v poradí, ktorý inkasoval najviac gólov, je Nižnij Novgorod. V ich sieti skončilo až o dvadsať gólov menej. 

Slovan taktiež vedie v počte prehraných zápasov v riadnom hracom čase. Na konte má celkom 36 prehier. Zároveň má najmenej víťazstiev, v riadnom hracom čase vyhrali 8 zápasov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HC SLOVAN Bratislava (@hcslovan),

Prečo to robíme? Pre divákov

To bola odpoveď na otázku, prečo to Slovan v KHL nezabalí. Na hokej chodilo v Bratislave vždy veľa ľudí, v sezóne 2013/2014 mal klub dokonca priemer 10 013 divákov na zápas, čo predstavovalo tretiu najvyššiu návštevnosť v KHL. Včera bol poloprázdny štadión.

Slovan má posledné roky veľa problémov. Mizivá ochota hráčov hrať za Slovan a podávať stabilný výkon, nevyplatené mzdy a podobne. Keď niekto položil otázku, či sa to celé oplatí, zväčša to kompetentní zahrali do outu práve návštevnosťou. Dnes už ani to neplatí.

Domov
Zdieľať
Diskusia