Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
15. januára 2019, 17:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Už vieme, kedy v Bratislave otvoria prvú kaviareň Costa Coffee

GASTRO BRATISLAVA KÁVA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Milovníci dobrej kávy sa majú na čo tešiť.

Na konci novembra sa na známej stránke Profesia.sk objavili inzeráty, ktoré naznačovali, že na Slovensko prichádza nová značka. Reťazec Costa Coffee dovtedy na slovenský trh nezamieril, aj keď sa o týchto tendenciách povrávalo už začiatkom minulého roka.

Keď sme ťa v novembri informovali o tom, že sa môžeš v Costa Coffee zamestnať, nemali sme o plánoch značky veľa správ. Usudzovali sme, že sa o prevádzku reťazca bude starať spoločnosť Lagardere Travel Retail, čiže firma spravujúca kaviarne aj v susednom Česku, čo koniec koncov inzeráty potvrdzovali.

Vďaka oficiálnej facebookovej stránke Costa Coffee Slovakia sme sa v pondelok dozvedeli, kedy a kde si môžeme prísť kávu po prvýkrát vychutnať. Už 18. januára ťa budú očakávať v bratislavskom nákupnom centre Aupark, kde si pre teba pri príležitosti otvorenia prvej prevádzky na Slovensku pripravili aj špeciálnu úvodnú akciu.

Oficiálne otvorenie však bude o pár dní neskôr nasledovať aj takzvaný Grand Opening naplánovaný na 24. januára. Vtedy by si do Auparku mal určite zájsť, pretože si nielenže budeš môcť vychutnať dobrú kávu, ale spoločnosť ti budú robiť aj známe osobnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia