Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2019, 6:39
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Miesto slávnostnej večere podával Trump McDonald's. Hostia v Bielom dome večerali burgre z fastfoodu

ZAUJÍMAVOSTI DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Posledná večera v Bielom dome sa trošku vymkla tradičným zvyklostiam.

Keď členovia amerického futbalového tímu Clemson Tigers prichádzali na slávnostnú večeru do Bieleho domu, určite očakávali honosné a slávnostné jedlá, ako je pri podobných udalostiach vo zvyku.


Americký prezident Donald Trump však tentokrát poriadne prekvapil, pretože si pre hostí pripravil obrovské množstvo fastfoodu. Nechýbali burgre či pizza a kuchárov nahradili McDonald's, Burger King a Domino's.

Nejde pritom o žiaden hlúpy výstrelok prezidenta, ako by si od neho možno čakal. V skutočnosti sa celkom obratne vynašiel. Väčšina amerických vládnych inštitúcii totiž aktuálne podlieha takzvanému vládnemu shutdownu a do práce chodia len tí najdôležitejší ľudia, od ktorých závisia životy. A medzi ne kuchári v Bielom dome skutočne nepatria.

Trump navyše večeru komplete zaplatil z vlastného vrecka a aj keď sa futbalisti nemohli tešiť zo sofistikovaného gastronomického zážitku, na jedinečnú večeru vo Washingtone tak skoro určite nezabudnú.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa #TeamTrumpPence (@trumppencefamily45),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ABC News (@abcnews),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TicToc by Bloomberg (@tictoc),

Domov
Zdieľať
Diskusia