Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 18:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo stihol 6ix9ine za posledný mesiac vo väzbe? Priateľke kúpil Géčko za 200-tisíc, chystá album a môže sa dostať von

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Počas uplynulých pár týždňov to síce okolo 6ix9ine žilo podobne ako po celý rok 2018, a tak si poďme zhrnúť, čo všetko sa stihlo udiať.

6ix9ine bol verejnosťou právom označený za najkontroverznejšieho interpreta uplynulého roka, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Po početných konfliktoch s kolegami nakoniec skončil vo väzení a verejnosť sa teraz postupne dozvedá, že ho chce prokurátor na základe dostupných dôkazov dostať za mreže až na doživotie

Keďže ho kľúčové súdne konanie čaká až v septembri, zatiaľ majú obe strany dostatok času, aby zbierali dôkazy pre, resp. proti právoplatnému odsúdeniu za spájanie s gangmi a objednávku vraždy Chief Keefovho bratranca za 30-tisíc dolárov

Ešte v decembri sme sa dozvedeli, že sa Tekashi v žiadnom prípade nechce s políciou dohodnúť, neprizná sa a ani neuzavrie dohodu o vine a treste. Okrem toho, že by bol označený za udavača, na niekoľko rokov by si úplne uzavrel cestu na slobodu, a tak chce preukázať svoju stopercentnú nevinu. 

V dnešnom článku sa pokúsime zhrnúť všetko podstatné, čo Tekashi 6ix9ine stihol za posledný mesiac. Doteraz o všetkom priebežne informoval prostredníctvom svojich live streamov len Ego, a tak máme čo dohánať. Bolo toho skutočne veľa, takže poďme rovno k veci. 


Santa 6ix9ine

Tekashiho finančná situácia síce nie je nikomu jasná, no počas svojej doterajšej kariéry pravdepodobne zarobil viac ako spomínaných 1,7 milióna dolárov, ktoré mal na účte v čase, keď sa snažil zaplatiť prvú kauciu. Dá sa predpokladať, že odvtedy prišiel k ďalším peniazom aj vďaka vydaniu debutového albumu, ktorý sa dlhé týždne pohyboval medzi najúspešnejšími projektmi v rebríčku Billboardu a na streamovacích službách. 

6ix9ine svoju solventnosť dokazuje aj za mrežami. Svojej priateľke kúpil okrem hodiniek Rolex za 30-tisíc dolárov aj úplne nový Mercedes-AMG G65, ktorého hodnota sa aktuálne pohybuje okolo 250-tisíc dolárov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

ABCDEF G- WAGON YALL NIGGAS DOIN THAT BIG CAPPIN ‼

Príspevok, ktorý zdieľa Snap So_youjad3 (@__ohsoyoujade),

Zbytočná petícia fanúšikov ako výkrik do tmy

Fanúšikovia radi vyjadrujú svojim obľúbeným interpretom podporu mnohými spôsobmi. V prípade dúhového rapera dokonca dostali pocit, že keď zozbierajú dostatok podpisov v petícii, 6ix9ine bude prepustený na kauciu. Argumentujú tým, že jeho hudba má pozitívny dopad na spoločnosť a robí skvelú hudbu. 

Pôvodne bolo cieľom v oficiálnej petícii vyzbierať 25-tisíc podpisov. K dnešnému dňu už symbolicky o Tekashiho slobodu zahlasoval trojnásobok ľudí a novým míľnikom má byť 150-tisíc podpisov. Pravdepodobne to nebude mať žiadny vplyv na očakávaný septembrový súd, no pre samotného interpreta je to minimálne psychická podpora, ktorá mu môže dodať silu, aby vydržal. 

Čo stihol 6ix9ine za posledný mesiac vo väzbe? Priateľke kúpil Géčko za 200-tisíc, chystá album a môže sa dostať von

Veľký spor s matkou jeho dieťaťa

Keď Tekashi daroval novej priateľke Jade Mercedes, asi nemyslel na to, že existujú aj ďalší ľudia, o ktorých by bolo minimálne férové postarať sa. Samozrejme, je jeho povinnosť zabezpečiť, aby sa jeho stále jediné dieťa so svojou mamou malo dobre. Obzvlášť, keď si môže dovoliť kúpiť Géčko za 250-tisíc dolárov. 

Všetko sa začalo len pár dní po príspevku s novým autom, keď sa verejnosť vďaka spomínanej slečne dozvedela, že 6ix9ine dcére nekúpil absolútne nič. Následne sa ešte objavili príspevky o tom, že ide len o klamstvá, keďže Tekashiho dcéra mala dostať darčeky v hodnote 1000 dolárov a spoločne tiež hotovosť, ktorú však dokonca odmietli. 

Čo stihol 6ix9ine za posledný mesiac vo väzbe? Priateľke kúpil Géčko za 200-tisíc, chystá album a môže sa dostať von

Jade to napísala verejne do komentárov na svojom Instagrame a a celý tento spor bol vlastne skoro úplne zbytočný a ako bonus škodí malému dieťaťu, ktoré určite nemá povinnosť niesť následky za svoju dúhovú rodinu.

Tento síce nepodstatný, no predsa bolestivý spor vygeneroval aj jednu zaujímavosť, ktorá otriasla médiami tesne pred záverom roka. Baby mama Sara totiž pustila na verejnosť informáciu o tom, že má 6ix9ine za mrežami prístup k telefónu. 

Má 6ix9ine vo väzbe tajný telefón?

Sara tvrdí, že vie, ako to chodí vo väzbe. Zadržaní vraj majú bežne k telefónom prístup a tým pádom je presvedčená, že ho má aj Tekashi. Argmentuje tým, že sa aktuálne nachádza v zariadení s nie práve prísnym dozorom, kam sa, mimochodom, dostal po tom, čo si našiel v klasickom väzení nepriateľov z gangov.  

Polícia tento prípad ďalej neprešetrovala a verejnosť sa zhodla na tom, že je mladá mamička udavač. Nevie sa ani to, odkiaľ mohla informácie mať a prečo ich oznámila bizarným spôsobom prostredníctvom Instagramu a až vtedy, keď prišli prvé spory s novou priateľkou. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#tekashi69 baby mama accuses him of getting a cell phone in jail and getting his label to delete her Instagram account . She crazy or y’all think she on to something?

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Akademiks (@akadmiks),

Prvá fotka z väzenia

Pred šiestimi dňami obletela svet prvá fotka z väzenia, na ktorej 6ix9ine drží za zadok svoju novú priateľku Jade, s ktorou sa dal dokopy len pár dní pred tým, ako ho zatkla federálna polícia. Podľa dostupných informácií od TMZ a samotnej polovičky sa má jeden z najznámejších amerických raperov za mrežami podľa možností dobre a je na tom zdravotne dokonca oveľa lepšie ako deň pred uväznením. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

He’s good luv , enjoy ❤ #FreeDanny

Príspevok, ktorý zdieľa Snap So_youjad3 (@__ohsoyoujade),

Chystá album

Najnovšie exkluzívne informácie predstavuje známy portál TMZ práve dnes, pričom sa dozvedáme, čomu 6ix9ine venuje za mrežami aktuálne najviac času. Už tradične pochádzajú novinky od zdroja blízkeho Tekashimu a TMZ zároveň a z predošlých článkov vieme, že sa zatiaľ v tomto prípade nikdy nemýlili. 

Teraz sa dozvedáme, že dúhový interpret venuje všetok svoj čas písaniu textov a produkovaniu nápadov na novú tvorbu. Vraj sa inšpiruje príbehmi spoluväzňov a rozmýšľa oveľa kritickejšie, čo by mohlo mať v konečnom dôsledku výrazný vplyv na jeho kariéru pri prepustení. Dokonca sa vraj Tekashi venuje aj grafickým prácam.

Zatiaľ stále platí, že bude musieť počkať do septembra tohto roku, kedy sa bude konať súd. Dovtedy majú obe strany čas na zbieranie dôkazov. Viac informácií k spájaniu s gangmi či objednávke vraždy zatiaľ neexistuje, no dá sa predpokladať, že 6ix9ine má so svojim obhajcom plán na úplne oslobodenie, keďže nebol ochotný dohodnúť sa ani vtedy, keď mala polícia dôkaz v podobe videa. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

GOD IS GOOD GOD IS... GOOD!

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia