Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 11:59
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Nahneval ťa bývalý frajer? Môžeš po ňom na Valentína pomenovať švába

ZAUJÍMAVOSTI VALENTÍN
Uložiť Uložené

Deň lásky sa už nezadržateľne blíži. Onedlho budú obchody plné darčekov a slovo Valentín bude svietiť z každej strany.

Valentín je za dverami. Niekto sa naň neskutočne teší, niekto ho zas nemôže vystáť. Ak patríš medzi tých, ktorí tento deň nemajú príliš v láske, pravdepodobne sa ti bude pozdávať nápad Hemsley Conservation Centre. Vďaka nim si totiž môžeš kúpiť a pomenovať švába za 1,5 libry (1,67 €).

Pod slovom šváb si predstavujeme zväčša nevítaného škodcu. Nikto ich nechce mať doma, ohrozujú naše zdravie a prenášajú choroby. Je ťažké sa ich zbaviť, smrdia a znehodnocujú potraviny. Tento strohý popis sedí aj na tvojho ex, nemyslíš?

Ak ti niekedy napadlo, že tvoj ex nie je normálny človek a jeho správanie sa podobá na správanie škodcu, konečne máš zaujímavý spôsob, ako si svoj bývalý vzťah dokonale pripomenúť. Práve na Valentína si môžeš kúpiť a pomenovať svojho švába, ak stále pociťuješ horkosť zo svojho nepodareného vzťahu.

Za necelé dve eurá budeš môcť nielen svojho švába pomenovať. Ak budeš mať chuť, môžeš ho navštíviť na exhibícii v Spojenom kráľovstve, kde bude vystavený. Pokiaľ sa naozaj zúčastníš prehliadky, ako darček dostaneš pamätný certifikát.

Odporúčané
V starovekom Ríme sa vo sviatok zaľúbených konali krvavé orgie. Kto bol tajomný kňaz sv. Valentín a prečo dostal trest smrti? V starovekom Ríme sa vo sviatok zaľúbených konali krvavé orgie. Kto bol tajomný kňaz sv. Valentín a prečo dostal trest smrti? 14. februára 2024, 9:30

„Ponúkame možnosť pomenovať švába na počesť pre teba už bezcenného expriateľa či kamaráta,“ vysvetľuje HCC. „Peniaze, ktoré získame z programu Pomenuj si švába, budú využité na projekty v našej zoologickej záhrade.“  Nakoniec teda podporíš dobrú vec. Ideš do toho?

Domov
Zdieľať
Diskusia