Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 4:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones v pútavej ukážke odhalilo presný dátum premiéry. Z hrobky Starkovcov sa ozývajú hlasy mŕtvych členov rodiny

Game of Thrones v pútavej ukážke odhalilo presný dátum premiéry. Z hrobky Starkovcov sa ozývajú hlasy mŕtvych členov rodiny
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Finále najpopulárnejšieho seriálu súčasnosti je už takmer za dverami.

Tesne pred víkendom nás HBO prostredníctvom twitterového účtu pre fantasy Game of Thrones zlákalo na blížiace sa uverejnenie presného dátumu premiéry prvej epizódy 8. série.

Z nižšie priloženého fiktívneho rozhovoru sme sa dozvedeli, že táto informácia bude publikovaná v nedeľu (v pondelok nad ránom nášho času) pred premiérou očakávanej 3. série napínavého True Detective. A čo tvorcovia sľúbili, to aj dodržali, premiéra epického Game of Thrones bola stanovená na 14. apríla 2019, teda presne o 3 mesiace.

Game of Thrones sme bez váhania mohli zaradiť do zoznamu končiacich seriálov, ktoré nám budú jednoznačne chýbať. Je síce pravda, že príbeh z pera Georga R. R. Martina sa poslednou sériou nepredviedol v najlepšom možnom svetle (jej hodnotenie sa v našej redakcii pohybovalo okolo 7/10), ale veríme, že sa to finálnou snahou HBO môže ľahko zmeniť.

Prvé série totiž svojho času patrili medzi špičku seriálovej tvorby a boli by sme viac než potešení, keby sa ukončenie tohto seriálového hitu nieslo v duchu úžasu a nadšenia, nie kritiky a sklamania.

Na debutové zábery z 8. série nám dovolili tvorcovia nahliadnuť ešte len nedávno. V nich sme spoločne s tebou pozorovali príchod Jona a Danerys na Winterfell. Kráľovnú z rodu Targaryenov však Sansa, dočasná pani hradu a Jonova sestra, neprivítala s úplne najsrdečnejším úsmevom.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Dúfajme ale, že sa jej prístup neskôr nepretaví do zrady, pretože spoločne s príchodom zimy sa na hlavných hrdinov blíži nebezpečenstvo v podobe White Walkers a vnútorné rozpory by mohli boj proti nemŕtvych poriadne skomplikovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia