Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2019, 3:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bezzubka sa vtipným spôsobom pokúša zaujať dračiu samičku. Ako si vycvičiť draka 3 ponúkne množstvo zábavy

Bezzubka sa vtipným spôsobom pokúša zaujať  dračiu samičku. Ako si vycvičiť draka 3 ponúkne množstvo zábavy
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3
Uložiť Uložené

Bezzubka zdá sa nie je práve odborníkom na nežné pohlavie.

Pomery na ostrove Vikingov sa od prvej časti trilógie Ako si vycvičiť draka pomerne zmenili a neohrození severskí bojovníci s drakmi už dávno žijú v mieri. Ich pokoj sa však pokúsi narušiť lovec drakov, a preto musí kráľ Hiccup/Štikút a jeho verný priateľ Toothless/Bezzubý/Bezzubka znova vyraziť do akcie.

V tretej časti s podtitulom The Hidden World sa ale okrem boja nájde priestor aj na lásku. Tá by mohla zakvitnúť medzi Bezzubkou a bláznivou samičkou (Light Fury) z jeho druhu. O získanie jej priazne sa bude nebojácny Night Fury/Nočný bes pokúšať naozaj humorným spôsobom, na ktorom sa môžeš pobaviť v nižšie priložených dvoch promo videách.

Doposiaľ publikované upútavky jednoznačne nasvedčujú tomu, že pokiaľ si bol s touto animovanou trilógiou po prvých dvoch častiach spokojný, jej záver ťa určite nenechá emocionálne chladným.

Naše konštatovanie môžeme podporiť nielen prezentovaným materiálom, ale aj odozvou zahraničných kritikov. Tí si zväčša snímku veľmi pochvaľovali a zo všetkého najviac vyzdvihli citlivý príbeh plný emócií a kvalitne podaný humor. V jednom z vyjadrení sa taktiež hovorí o „takmer dokonalom zakončení trilógie.“ Môže byť, no nie?

Bezzubka sa vtipným spôsobom pokúša zaujať  dračiu samičku. Ako si vycvičiť draka 3 ponúkne kopec zábavy
Bezzubka sa vtipným spôsobom pokúša zaujať dračiu samičku. Ako si vycvičiť draka 3 ponúkne kopec zábavy Zdroj: Universal Pictures

Ak ťa teda potešili prvé dve časti, pri trojke určite neváhaj. V našich končinách sa jej dočkáme už približne o mesiac, a teda konkrétne 21. februára (únor) 2019. Zájdeš na snímku do kina?

Odporúčané
Emotívna rozlúčka so Štikútom a Bezzubkou ovládla kiná po celom svete (Box Office) Emotívna rozlúčka so Štikútom a Bezzubkou ovládla kiná po celom svete (Box Office) 24. februára 2019, 18:49

O réžiu a scenár sa aj po tretíkrát postaral Dean DeBlois (prvé dva diely Ako si vycvičiť draka, Lilo a Stitch). Hudobná stránka pripadla taktiež znova na plecia overeného Johna Powella, ktorý pracoval na prvých dvoch častiach, ale taktiež napríklad na Solo: A Star Wars Story (2018).

Domov
Zdieľať
Diskusia