Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2019, 10:31
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Prada, Gucci, Balenciaga, ale aj Stussy či Nike. Čo sa aktuálne nosí v uliciach veľkých miest?

Prada, Gucci, Balenciaga, ale aj Stussy či Nike. Čo sa aktuálne nosí v uliciach veľkých miest?
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://adamkatzsinding.com/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">adamkatzsinding.com</a>
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Módne udalosti naprieč Európou prilákali do ulíc množstvo blogerov, influencerov či nadšencov, ktorých outfity môžu poslúžiť ako kvalitná inšpirácia.

Týždne módy sú od začiatka roka v plnom prúde a známe európske metropoly tak v hojnom počte navštevujú okrem bežných turistov taktiež nadšenci odevného priemyslu.

Prestížny kolotoč sa už tradične rozbiehal v Londýne, odkiaľ sa presúva do Florencie, Milána a nakoniec Paríža, pričom v každom z miest dizajnéri predstavia kolekcie na obdobie jeseň/zima 2019. Kompletný obrazový súhrn všetkých prehliadok nájdeš na stránkach magazínu Vogue.

Skrz nasledujúce riadky sa avšak zameriame na snímky ľudí, ktorí si prestížne módne podujatia vychutnávajú z prvých radov a obliekanie pre nich znamená oveľa viac ako len nutnosť a potrebu. Ich outfity nie sú v drvivej väčšine prvoplánovou záležitosťou a vkusne dokážu kombinovať aj nemožné.
 

Viac ti už avšak nebudeme prezrádzať, pohodlne sa usaď a vychutnaj si galériu nižšie, kde nesmú chýbať kúsky od značiek typu Prada, Gucci, Balenciaga, ale i Stussy, adidas alebo Nike.

Len aby sme nezabudli, tak o všetky fotografie sa postaral majster svojho remesla menom Adam Katz Sinding, o ktorom si môžeš trochu viac prečítať tu.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť náš instagramový účet @refreshermarket, ktorý ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Späť
Zdieľať
Diskusia