Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 18:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marpo sa vráti do ringu. Rozhodol sa prijať Vémolovu výzvu?

ŠPORT DANIELA NÍZLOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Keď sa ho promotér XFN Petr Kareš opýtal, či výzvu od Vémolu vezme, povedal, že ešte uvidí.

Ešte v úplnom závere roka 2018 sme sa dočkali ostro sledovaného športového večera, ktorý organizovala liga XFN. Mali sme možnosť vidieť veľa kvalitných zápasov a medzi tie najatraktívnejšie patril aj duel, kde svoje schopnosti znova potvrdil Karol Vémola.

Po tom, čo svojho súpera zdolal už v prvom kole, si zobral do ruky mikrofón a v rámci krátkeho preslovu pozdravil všetkých hejterov a vyzval na zápas Marpa. Povedal, že mu je jedno, v akej disciplíne by si potenciálne mohli zmerať sily a zároveň je pripravený výrazne zhodiť na váhe, ak to bude potrebné. 

Marpo už skôr tvrdil, že Karlos nie je komplexným bojovníkom, čo by si práve takto mohli dokázať v živom prenose. Pôvodne český raper tesne po zápase s Rytmusom tvrdil, že je táto výzva nezmysel a predpokladali sme, že o nej ani nebude uvažovať. Všetko však teraz nasvedčuje tomu, že by sme sa mohli dočkať ďalšieho celebritného zápasu

Na profile promotéra XFN Petra Kareša sa totiž objavilo video, kde Marpo potvrdzuje, že chce ďalšie zápasy a kvalitnejších súperov. Na otázku, či by bol ochotný prijať výzvu, odpovedal, že ešte uvidíme. Zatiaľ je teda všetko otvorené, no určite sa zhodneme na tom, že pre diváka by bol tento zápas veľmi atraktívny. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

@mcmarpo se vrátí! #follow @xfightnights

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Kares (@petr.kares),

Anketa:
Akceptuje podľa teba Marpo výzvu Karlosa Vémolu?
Áno
Nie
Áno
48 %
2130 Hlasov
Nie
52 %
2309 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia