Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 11:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

The Rock mal skritizovať mileniálov. Aktuálne ale prehlásil, že interview bolo falošné

ZAUJÍMAVOSTI DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON THE ROCK
Uložiť Uložené

Na svojom Instagrame slávny herec falošné tvrdenia poprel.

Podľa rozhovoru pre portál DailyStar mal nedávno The Rock vyjadriť svoje pohoršenie nad mladými ľuďmi.

Týmto slávny herec údajne narážal najmä na takzvanú „generáciu snowflake“. Daným pomenovaním sa popisujú prehnane emotívne vnímajúce osoby, ktoré často vidia zlo aj na miestach, kde vôbec nie je.

Dwayne Johnson alias The Rock ale nedávno na svojom Instagramovom profile zdieľal vyjadrenie, kde celé interview označil za falošné.

Vo vymyslenom interview mal Populárny The Rock prehlásiť nasledujúce: „Toľko dobrých ľudí bojovalo za slobodu a rovnosť – ale táto generácia hľadá dôvody na to, aby bola urazená. Ak s nimi nesúhlasíte, potom sa cítia urazení – a to nie je to, za čo toľko skvelých mužov a žien bojovalo.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Aktuálne našťastie žijeme vo svete, ktorý za posledných 30 alebo 40 rokov pokročil. Ľudia môžu byť tým kým chcú a žiť tak, ako chcú. To je len na dobro veci – ale generácia snowflake, alebo akokoľvek si ju nazvete, nás v skutočnosti posúva naspäť

Slávneho herca by sme mali už v tomto roku vidieť v očakávanom spin-offe zo sveta Rýchlo a zbesilo s názvom Hobbs and Shaw, kde si zahrá spoločne s charizmatickým Jasonom Stathamom, sympatickou Vanessou Kirby či talentovaným Idrisom Elbom.

Domov
Zdieľať
Diskusia