Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 9:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Barcelončania včera predviedli trápne divadielko. Simulácia Busquetsa a Cillessena prišla v rovnakej chvíli

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Barcelona včera prehrala s Levante.

Katalánsky gigant FC Barcelona sa včera večer predstavil v zápase kráľovského pohára proti Levante. Na trávnik vybehli Barcelončania bez svojich najväčších hviezd ako Messi a Suárez, čo sa prejavilo aj na predvedenej hre.

Do polčasu prehrávala Barcelona už 2:0 a situácia sa nezlepšovala. Až pár minút pred koncom premenil Coutinho penaltu, vďaka ktorej sa skóre znížilo a stalo trochu prijateľnejším do odvety.

Okrem biedneho výkonu však Barcelončania stihli predviesť aj trápnu simuláciu. Rozhodca nadstavil v prvom polčase len minútu, v rámci ktorej Levante získalo rohový kop. Barcelonskú bránkovú čiaru chránil brankár Cillessen spoločne so Sergiom Busquetsom a keď  sa medzi nimi a útočiacim hráčom objavil menší kontakt, obaja okamžite padli na zem ako podťatí.

Video vyvolalo vášne na portáli Reddit, kde samozrejme väčšina ľudí simulovanie odsúdila, ale našli aj sa komentujúci, ktorí si všimli, že Cillessen dostal lakťom do hrude a Busquets zrejme rukou do oblasti genitálií.

Zaujímavo však vyznieva, že Busquets sa po páde na zem držal najmä za hruď a Cillessen sa zase tváril, ako keby ho udreli do hrude kladivom, ale o pár sekúnd už bol na nohách bez akýchkoľvek problémov. Čo si myslíš ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia