Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 12:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vráť sa do leta na pódium k Rytmusovi, Separovi či Rick Rossovi. Hip Hop Žije avizuje prvé mená

HUDBA
Uložiť Uložené

Zároveň predstavuje aftermovie, vďaka ktorému si môžeš aspoň na chvíľu pripomenúť teplé slnečné lúče počas zasnežených dní.

Festival Hip Hop Žije už tradične otvára festivalové leto pre všetkých rapových nadšencov na Slovensku. Za pár rokov dokázali organizátori vybudovať najväčšiu udalosť oslavujúcu elementy hiphopu pod holým nebom a my sa už teraz nevieme dočkať, s čím prídu v aktuálnom roku. 

Dnes sme sa dočkali zverejnenia aftermovie z ročníka 2018. Príjemná pripomienka letných lúčov pochádza z dielne Miniboja z MBJ Media a máme v nej možnosť pocítiť atmosféru zo Zlatých pieskov. Pripomeň si tak koncerty najznámejších slovenských a českých interpretov, ktorým sekundoval aj americký headliner Rick Ross

Zároveň dávame do pozornosti spustenie predpredaja a možnosť zakúpenia si prvých lístkov za zatiaľ zvýhodnenú cenu. Hip Hop Žije pri tejto príležitosti avizuje prvé tri mená, ktoré však asi nebudú pre nikoho prekvapením. Menovite ide o Kontrafakt, Kaliho a chalanov z Nerieš.  Nezabudni nám ešte to komentárov napísať, koho zo zámoria by si chcel na festivale vidieť. 

Vráť sa do leta na pódium k Rytmusovi, Separovi či Rick Rossovi. Hip Hop Žije avizuje prvé mená

Viac informácií nájdeš na oficiálnej stránke hiphopzije.sk a aktuality budú postupne zverejňované na Facebook udalosti. Aj tento rok nebudú chýbať zastávky mimo Bratislavy a o podrobnostiach ťa budeme informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia