Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 16:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Slovákovi v kaviarni ukradli peňaženku s 20 000 € v hotovosti

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Nepoznáš zlodeja na videu?

Polícia Slovenskej republiky na svojej facebookovej stránke informovala o krádeži peňaženky, pri ktorej žiadajú o pomoc občanov. Udalosť sa mala odohrať v nemenovanom obchodnom centre Bratislavy, kde obeť (na zázname zakrytý cenzúrou) sedela na káve.

Pri posedení mal okradnutý muž na stoličke prehodenú bundu. V nej sa nachádzala peňaženka s hotovosťou vo výške 19 500 €. Na nižšie priloženom videu môžeš pozorovať za obeťou sediacu dvojicu mužov. Či zlodej a jeho komplic o vysokom obnose financií vedeli, alebo išlo o náhodu, polícia neinformovala.

Dvojica mužov ale na mieste podľa záznamu neobsedela dlho a rýchlo išli na vec, čo môže nasvedčovať tomu, že nekonali naslepo. Polícia žiada verejnosť, aby pre akékoľvek informácie súvisiace s prípadom volali na 158, alebo písali priamo do súkromnej správy na ich facebookovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia