Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 13:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zo zastupiteľstva vo Fekišovciach si uťahuje celý internet. Starostka tam vtipne komanduje poslancov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Bizarné video, ktoré rozšírili naši kamaráti zo Zomri, už má niekoľko desiatok tisíc pozretí. Viac ako samotné video ťa pobavia už len meme reakcie.

Od včerajšieho večera obehlo celý slovenský internet video zo zastupiteľstva v obci Fekišovce, kde si hlavnú úlohu na starosti zobrala starostka Miloslava Fedorová.

Sekundovali jej aj štyria neveľmi iniciatívni poslanci. Práve toto spojenie veľmi dominantnej a miestami temperamentnej starostky a submisívnych podriadených spôsobilo rozruch, na ktorý sa ešte chvíľu nezabudne. 

Jasné, tento príbeh je v konečnom dôsledku viac smutný ako humorný a k jadru problému sa dostaneme už čoskoro v rozsiahlejšom článku. Ešte predtým sa poďme pozrieť na to, ako reaguje široká verejnosť.

Zatiaľ sme sa dočkali stoviek a možno až tisícok komentárov označujúcich Miroslavu Fedorovú za gestapáčku či esesáčku a tiež zopár meme obrázkov

Väčšina z nich pochádza priamo zo stránky Zomri, kde sa objavilo pôvodné zostrihané video. Chalanom sa opäť podarilo rozvíriť vody a aspoň trochu odkryť fungovanie slovenskej regionálnej politiky. Zapojenie Kajšmentke tety či Desperada ťa určite pobaví, no to ani zďaleka nie je všetko.

Domov
Zdieľať
Diskusia