Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 13:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

James Cole vyzbieraných 380-tisíc na hru nepoužije ani nevráti ľuďom

HUDBA
Uložiť Uložené

Bývalý člen Bigg Boss labelu prezrádza bizarný príbeh o tom, čo sa stalo s peniazmi od ľudí.

James Cole ešte na konci roka 2017 rozbehol kampaň na známej platforme hithit.com, ktorej cieľom bolo vyzbierať peniaze na to, aby mohol k vtedy chystanému albumu Stanley Kuffenheim pripraviť pre fanúšikov aj vizuálne atraktívny videoklip a tiež hru na smartfóny.

Dokonca využil zvláštny spôsob komunikácie a fanúšikom tvrdil, že je český rap v ohrození a práve posielaním peňazí ho môžu zachrániť. Pôvodný cieľ bol vyzbierať 100-tisíc korún, čo sa podarilo vyzbierať veľmi rýchlo. Dohromady priniesla Jamesovi Coleovi kampaň presne 

380 583 Kč.
 
V roku 2018 síce nosič vyšiel a dokonca bol po hudobnej stránke aj veľmi kvalitný a dokonca sme ho v redakcii označili za najlepší projekt uplynulých 12 mesiacov. Aj napriek tomu však nepadla ani zmienka o tom, čo sa práve deje s peniazmi a všetko sa dozvedáme z perspektívy samotného autora až dnes. 
 
Na svoj oficiálny Facebook napísal dlhý príspevok, kde sa snažil fanúšikom v prvom rade ospravedlniť a tiež aspoň trochu vysvetliť, čo sa stalo. Síce si nie sme istí, či je tento spôsob ideálny, no určite stojí za prečítanie. James rozpovedal príbeh o človeku menom Michal Matoušek, ktorý ho vraj oklamal, svojou neschopnosťou predražil všetky projekty a tým zmaril možnosť na realizáciu videohry. 
 
Viac sa už dozvieš v tomto príspevku: 
 

 
Domov
Zdieľať
Diskusia