Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2019, 15:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel dokáže cestovať v čase! V 4. fáze MCU nahradí Iron Mana ako hlavná hrdinka

Captain Marvel dokáže cestovať v čase! V 4. fáze MCU nahradí Iron Mana ako hlavná hrdinka
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Thanos by už mal pomaly začať trénovať.

Od premiéry Infinity War kolujú internetom rôzne teórie o tom, ako by mohli hlavní hrdinovia v Avengers: Endgame zvrátiť katastrofálne následky Thanosovho lusknutia. Favorizovaný variant sa točí najmä okolo Quantum Realm a cestovania časom.

V rozhovore pre Entertainment Tonight Samuel L. Jackson (Nick Fury) prehovoril o schopnostiach Captain Marvel a naznačil, že kľúčom k úspechu by mohla byť samotná hrdinka. Tá bude totiž patriť medzi niekoľko málo osôb, ktoré dokážu v Marvel univerze cestovať časom.

V určitom momente zistíme, aká je mocná a čoho všetkého je schopná. Je jednou z mála osôb, ktoré vo svete Marvelu dokážu cestovať časom,“ prehlásil Samuel L. Jackson.

Týmito schopnosťami by sa mala Carol Danvers alias Captain Marvel odlišovať od svojej komiksovej verzie, ktorá podobnou mocou neoplýva. Možno tým ale Jackson iba naznačil, že ako jedna z mála dokáže cestovať priestorom a časom pomocou spomínaného Quantum Realm. A na 99% to tak aj bude, keďže cestovať v čase hocikedy určite môcť nebude.

Nedávno vydaný 3. trailer

Herec ďalej naznačil, že by sa vo filme mohol opätovne objaviť jeden z Infinity Stones, a to konkrétne Tesseract, ktorého moc plánoval v Captain America: The First Avengers zneužiť zloduch Red Skull (viac o jeho osude sa môžeš dočítať TU). 

Neskôr sa Tesseract dostal do držania S.H.I.E.L.D.U. Od nich vzácny Infinity Stone ukradol Loki, no neskôr bol porazený a Tesseract skončil pod ochranou Asgardu. Naposledy si ho však v Infinity War privlastnil Thanos.

Zábery z natáčania

Všetko nasvedčuje tomu, že Captain Marvel bude v najbližšom vývoji Marvelu veľmi dôležitou postavou. Šéf Marvelu Kevin Feige dokonca potvrdil, že sa v štvrtej fáze Marvel univerza stane ústrednou postavou. Na jej prítomnosť by si si teda mal postupne zvykať.

Z novších informácií sme sa čosi viac dozvedali aj o záhadnej postave stvárnenej Jude Lawom. Ten sa pre portál ScreenRant rozpovedal o jej vnútornom hneve.

Napriek tomu, že rasy Kree a Skrull sú v neustálom konflikte, Lawova postava cíti voči nepriateľom zo Skrull väčší hnev, než býva u jeho rasy bežné. Ten môže byť zapríčinený aj jeho špecifickým vzťahom voči vyššej bytosti pomenovanej Supreme Intelligence.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marvel Entertainment (@marvel),

Výkonný producent Jonathan Schwartz sa pre web Collideru vyjadril, že do ich filmov neustále sadia semienka pre rozšírenie Marvel univerza. Touto vetou odpovedal na otázku portálu, ktorý sa pýtal, či je komiksový crossover Secret Ivansion súčasťou Captain Marvel.

Sercet Invasion sa príbehovo sústredil na postupné obsadzovanie Zeme rasou Skrull. Ako si už možno započul, príslušníci Skrull dokážu meniť podobu, vďaka čomu boli v komiksoch schopní v priebehu rokov zabrať na Zemi významné pozície. V tajnosti dokonca prevzali aj identitu niektorých superhrdinov.

Máme sa teda obávať odhalenia hrozivej invázie, v ktorej polovica superhrdinov patrí medzi Skrull? Zatiaľ zrejme nie, ale do budúcna nie je táto možnosť zdá sa vôbec vylúčená. Celú pravdu sa však s určitosťou budeme môcť na Slovensku dozvedieť už 3. marca (březen) 2019, kedy nás čaká premiéra.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brie Larson (@brie.larson),

Domov
Zdieľať
Diskusia