Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2019, 19:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Milionárska rodina predáva v Košiciach luxusnú vilu. V kúpeľni nájdeš tigra, v obývačke zlaté kachle a Versace koberce

ZAUJÍMAVOSTI KOŠICE
Uložiť Uložené

Rodina Rezešovcov sa rozhodla zbaviť svojho bývania.

Kedysi v nej býval jeden z najvplyvnejších mužov na Slovensku Alexander Rezeš, niekdajší minister dopravy a majiteľ košických železiarní, dnes ju jeho vdova ponúka na predaj.

Do ponuky realitnej kancelárie Re/Max Eden sa najnovšie dostala luxusnú vila rodiny Rezešovcov v Košiciach, ktorej interiér vyráža priemernému Slovákovi dych. Na jednej strane by si mohol nehnuteľnosť považovať za gýčovú, avšak celá bola nadizajnovaná v barokovom štýle, čo majiteľom očividne vyhovovalo.

Samotná realitná kancelária uvádza, že o luxusnú vilu by mohli mať záujem najnáročnejší klienti. Nachádza sa v lukratívnej štvrti Košíc nad Popradskou ulicou, jej rozloha prekračuje 480 metrov štvorcových a v interiéri obsahuje hromadu drahých doplnkov a nábytku.

Len samotná obývačka sa môže pochváliť rozlohou 100 metrov štvorcových, pričom priamo od televízie si vieš po pár krokoch skočiť do bazéna.

Kachle v obývačke sú pokryté 24-karátovým zlatom, pri každom vstupe do domu zase budeš kráčať po kobercoch vyrobených na mieru od Versace, čo rozhodne nezažiješ v hocijakom bývaní.

Odporúčané
Známy kickboxer v Košiciach vraj zhodil na zem vozičkára a opľul jeho priateľku. Podľa promotéra RFA sa len bránil Známy kickboxer v Košiciach vraj zhodil na zem vozičkára a opľul jeho priateľku. Podľa promotéra RFA sa len bránil 4. decembra 2023, 17:58

Značka Versace zostali majitelia verní aj pri zariaďovaní veľkej spálne na poschodí, kde nájdeš nábytok prevažne od tejto známej spoločnosti. Obrovskú manželskú posteľ dopĺňa baldachýn aj konštrukcia pokrytá zlatom.

Netreba zabúdať ani na to, že vila obsahuje množstvo viac či menej bizarných súčastí. Dubové parkety, zelený taliansky mramor, štýlový strop s benátskym štukom či solárium a sauna v pivnici by vedeli splniť tie najdivokejšie sny každého náročného majiteľa.

Ak by si sa ním chcel stať ty, budeš si musieť pripraviť poriadny balík peňazí, pretože vila má podľa Denníka Korzár hodnotu cez 1 milión eur.

Späť
Zdieľať
Diskusia