Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 16:44
Čas čítania 0:00
Karin Filkaszova

Monštrum, ktoré obeť znásilnilo, odrezalo jej ruky a zhodilo z útesu. Žena prežila a on útočil znovu

ZAUJÍMAVOSTI MASOVÍ VRAHOVIA ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Sériový vrah Lawrence Singleton a brutálne znásilnenie a zmrzačenie 15-ročnej Mary Vincentovej, ktorá však útok prežila.

V Kalifornii sa písal rok 1978. 15-ročná Mary Vincentová bola talentovaná tanečníčka a vystupovala na známych pódiách ako je Lido de Paris v Las Vegas, či dokonca cestovala na Havaj a do ďalekej Austrálie. 

Avšak, v ten osudový večer sa rozhodla utiecť z domu, pretože sa jej nepáčilo, ako sa rodičia neustále hádajú a vyhrážajú rozvodom. Zbalila si tak malý batoh s pár nevyhnutnosťami a vybrala sa smerom do Los Angeles. 

Keďže sa bála, že na autobusovej stanici by na seba upútala príliš veľkú pozornosť, rozhodla sa radšej stopovať. Po nejakom čase jej zastavila dodávka, ktorú šoféroval bývalý námorný obchodník Lawrence Singleton. Singleton vyzeral úplne obyčajne, ako priemerný starší pán, nevzbudil v Mary žiadne podozrenie.  

Mary bola opísaná ako „nebezpečne naivná“ a hľadala spôsoby, ako na seba upútať pozornosť s nejakými detinskými rebelstvami. Nebol to jej prvý útek z domu, no určite bol posledný. Naskočila teda neznámemu mužovi do dodávky, keďže jej ochotne ponúkol, že ju odvezie do cieľovej stanice. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Supernaught True Crime Gallery (@truecrimeguru),

Avšak keď sa priblížili k dohodnutému miestu, Singleton nezastavil a pokračoval v jazde.  Mary sa okamžite zľakla a schytila zememeračské pravítko, ktoré sa nachádzalo na zadných sedadlách. Trvala na tom, nech auto okamžite otočí. Singleton sa však tváril zaskočene, ospravedlnil sa vystrašenému dievčaťu a auto predsa len otočil. 

Odporúčané
Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora 18. apríla 2024, 12:30

O pár kilometrov ďalej však zastal s dodávkou na krajnici a povedal Mary, že si musí odskočiť, keďže už nemôže vydržať, kým sa dostanú k ďalšej pumpe. Mary prestávku využila, aby sa nadýchala čerstvého vzduchu a taktiež vystúpila z auta. 

Zohla sa, aby si zaviazala šnúrky na topánke a vtedy sa Singleton priblížil spoza jej chrbát a silno ju udrel kladivom po hlave. Brutálne ju znásilnil, sekerou jej odsekol ruky a vyhodil ju nahú a zmrzačenú dole z 10-metrového útesu.

Domov
Zdieľať
Diskusia