Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2019, 11:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo je sku*vený psychopat, vyhlásila jeho bývalá frajerka. Vraj sa jej vyhrážal vraždou a žije v klamstvách

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Britská celebrita sa vraj rozhodla povedať pravdu o Ronaldovi.

Už niekoľko mesiacov musí Cristiano Ronaldo čeliť obvineniu zo znásilnenia. Krátko po skončení leta sa v médiách objavila správa o tom, že Američanka Kathryn Mayorga odmieta mlčať a opätovne otvára prípad sexuálneho zneužívania z roku 2009, keď ju podľa jej vyjadrení mal Ronaldo znásilniť v Las Vegas.

Kathryn vtedy zašla na políciu, ktorá prípad otvorila a momentálne by malo prebiehať vyšetrovanie, avšak v poslednom čase zostalo o obvineniach ticho.

Nič však netrvá večne, čo teraz potvrdila Jasmine Lennard zo Spojeného kráľovstva. Jasmine kedysi chvíľku randila s Cristianom Ronaldom, keď Portugalčan hrával za Manchester United v roku 2008.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Už ju vraj nebavilo počúvať klamstvá a výmysly, ktoré futbalista produkoval. Nepáčilo sa jej, ako uráža a zastrašuje Mayorgu, a tak včera na svojom Twitteri spustila vlnu príspevkov o tom, že za posledných 10 rokov naňho nazbierala hromadu špiny.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Jasmine v príspevkoch opakuje, aký je Cristiano Ronaldo psychopatický maniak, patologický klamár a človek, ktorý potrebuje ľudí manipulovať a chorobne kontrolovať.

Britka tvrdí, že s Ronaldom udržiavala dennú komunikáciu poslednú dekádu a ukladala si každú vyhrážku a správu, aby mohla jedného dňa poskytnúť súdu či médiám dôkazy.

Zaprisahala sa, že kontaktuje Kathryn Mayorgu a poskytne jej všetko, čo na svojho bývalého frajera nahrabala, pretože už nedokáže tolerovať, ako futbalistu všetci kryjú.

Jeho nechutné činy vraj ospravedlňujú fanúšikovia, médiá aj veľké korporácie, pretože im zarába neskutočné peniaze. Samotný Ronaldo sa dokonca ľuďom vysmieva, lebo vie, že sa mu nič nemôže stať.


Jasmine futbalistu obvinila aj z toho, že sa jej viackrát vyhrážal zabitím a nechával ju sledovať. O sledovaní sa údajne dozvedela vďaka mladému právnikovi z futbalistovho tímu, ktorý sa pozabudol a porozprával aj o tom, čo malo zostať v tajnosti. Ronaldo jej vraj sľuboval, ako ju nechá rozštvrtiť a telo zahodí do rieky a zakazoval jej vychádzať z domu, lenže Britke došla trpezlivosť.

Odporúčané
Z dúhovej pásky sivá: Saudská Arábia robí sportwashing. Miliardami do športu si lepší imidž a zastiera porušovanie ľudských práv Z dúhovej pásky sivá: Saudská Arábia robí sportwashing. Miliardami do športu si lepší imidž a zastiera porušovanie ľudských práv 3. augusta 2023, 14:30

Samozrejme, všetky tieto obvinenia treba vnímať s veľkým odstupom. Dokým nebudú existovať dôkazy, stále platí prezumpcia neviny a Cristiano Ronaldo bude proti takýmto obvineniam určite bojovať. Sme zvedaví, ako situácia vyvrcholí, pretože Jasmin sľúbila, že všetok dôkazový materiál poskytne polícii aj právnikom.





Odporúčané
Ako štýlovejší Geissenovci. Georgina po boku Cristiana Ronalda ukazuje povrchný život superbohatých ľudí plný jácht a kabeliek Ako štýlovejší Geissenovci. Georgina po boku Cristiana Ronalda ukazuje povrchný život superbohatých ľudí plný jácht a kabeliek 2. februára 2022, 10:30






Odporúčané
Manchester United: pády a vzostupy či radosť a smútok majú spoločného menovateľa – Škótov Manchester United: pády a vzostupy či radosť a smútok majú spoločného menovateľa – Škótov 3. januára 2022, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia