Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2019, 21:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fantastická Petra Vlhová zvíťazila v slalome Svetového pohára!

ŠPORT PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naša lyžiarka sa vezie na vlne výbornej formy.

Slovenská lyžiarka opäť potvrdila výbornú formu. V rakúskom Flachau bez problémov postúpila do 2. kola slalomu Svetového pohára, kde za sebou nechala aj svoju najväčšiu súperku Američanku Shiffrinovú.

Petra všetkým svojim súperkám vypálila rybník v 2. kole, v ktorom prišla do cieľa s časom 1:52,85. Aj samotná slovenská pretekárka vedela, že zajazdila svoj najlepší osobný výkon, pretože v cieli po parádnej poslednej časti svahu nešetrila úsmevom.

Po jej jazde nasledovali ešte jazdy dvoch súperiek. Najskôr sa predstavila Anna Swenn-Larssonová, ktorá urobila viacero chýb a napokon sa musela skloniť pred umením našej lyžiarky. Napokon skončila celkovo tretia.

Na záver štartovala už tradične Mikaela Shiffrinová, ale na prvom medzičase začala strácať, v tom druhom sa zlepšila len mierne a v cieli už bolo všetkým jasné, že Petra má dnes víťazstvo vo vrecku. Američanka vo finále zaostala o obyčajných 15 stotín, ale stotiny sú presne to, čo v lyžovaní rozhoduje. 

Gratulujeme!

Fantastická Petra Vlhová zvíťazila v slalome Svetového pohára!
Zdroj: TASR/AP

Domov
Zdieľať
Diskusia