Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2019, 0:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Holič mužovi do vlasov vyholil symbol prehrávania, lebo mu ukázal pozastavené video, podľa ktorého chcel účes

ZAUJÍMAVOSTI ÚČES
Uložiť Uložené

Najbizarnejší zážitok z holičstva, aký si zrejme videl.

Nemenovaný Číňan zašiel nedávno k holičovi, pretože mal pocit, že potrebuje nový zostrih. Vlasy mu už odrástli, tak hľadaj na internete návrhy účesov, ktoré by mu najviac pasovali, a jeden sa mu zapáčil.

Mal ho pripravený na obrazovke svojho telefónu, lenže keď zastavil video, na displeji mu zostal aj znak prehrávania. Keď sa ho holič opýtal, či chce mať na hlave aj trojuholník, vôbec mu nenapadlo, čo tým myslí, a tak len prikývol.

Uces s play buttonom
Uces s play buttonom

Nemal to urobiť, pretože holič si zobral jeho požiadavku k srdcu natoľko, že mu na bočnú časť hlavy naozaj vystrihal symbol prehrávania. Chlapík zostal prekvapený, čo mu to holič s vlasmi narobil, ale už bolo zbytočné plakať nad rozliatym mliekom.

Radšej sa viackrát odfotil, priložil k fotkám momentku z pozastaveného videa, podľa ktorej ho holič strihal, a príspevok zavesil na čínsku sociálnu sieť Weibo. Užívatelia si ho rýchlo obľúbili, pretože desiatky tisíce z nich sa zrejme dlho tak dobre škodoradostne nezasmiali na nepríjemnej situácii svojho krajana.  

Uces s play buttonom
Uces s play buttonom
Uces s play buttonom
Uces s play buttonom
Domov
Zdieľať
Diskusia