Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2019, 16:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Grape festivale vystúpi producent Jon Hopkins. Predtým zabojuje o Grammy

HUDBA
Uložiť Uložené

Nominant na Grammy za najlepší elektronický album poctí návštevou obľúbený slovenský hudobný festival Grape.

Grape festival pokračuje v nastolenom trende zverejňovania nových zaujímavých mien. Tentokrát opäť ostávame vo vodách elektronickej hudby, keďže sa dozvedáme, že piešťanské letisko svojou návštevou poctí Jon Hopkins. Ten je na elektronickej scéne výraznou osobnosťou už niekoľko rokov.

Jeho live sety plné experimentálneho elektra, ale aj príjemného ambient techna, majú silu vyvolať množstvo emócií, dôkazom čoho je aj skutočnosť, že Jonov album Immunity bol v roku 2013 navrhnutý na cenu Mercury Prize. A jeho aktuálna novinka Singularity dokonca získala nomináciu Grammy ako Best Dance/Electronic album. 

Hopkins je známy aj spoluprácou s hviezdnymi umelcami ako Brian Eno, David Holmes alebo kapelou Coldplay. Na Grape 2019 bude svojím live setom a novou vizuálnou šou uzatvárať sobotný program na hlavnom pódiu.     

Grape festival sa uskutoční 9. - 10. 8. 2019 na letisku v Piešťanoch.

Vstupenky na festival sú v predaji na www.grapefestival.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia