Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2019, 13:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Prvé zábery z poslednej série Game of Thrones ukazujú, že Sansa nevíta Daenerys na hrade Winterfell s veľkým nadšením

Prvé zábery z poslednej série Game of Thrones ukazujú, že Sansa nevíta Daenerys na hrade Winterfell s veľkým nadšením
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES HBO WATCHMEN
Uložiť Uložené

HBO ukončí éru azda najznámejšieho seriálu v súčasnosti.

V roku 2019 nás čaká zakončenie hneď niekoľkých seriálov, pričom zrejme najpopulárnejším z nich je fantasy Game of Thrones. Za posledné obdobie sme ťa zo sveta Georga R. R. Martina informovali s každou podstatnou informáciou, ale až doposiaľ sme nenazreli na čo len jednu scénu z finálnej 8. série.

To sa ale mení dnešným dňom, kedy HBO publikovalo svoje tradičné promo k video k projektom, ktoré sa už čoskoro dostanú k svojim fanúšikom. Vychutnaj si zábery zo seriálov, ako True Detective, Watchmen, Big Little Lies, Game of Thrones a mnohých ďalších.

Prvé sekundy z 8. série Game of Thrones poukazujú na príchod Jona a Daenerys na Winterfell. Určite si ešte živo spomínaš na to, že Jon prijal Daenerys za svoju kráľovnú, a preto Sansa musí rešpektovať jeho rozhodnutie.

To však robí len s veľkou nevôľou, pričom z jej slov musí azda každý cítiť menšie opovrhnutie. Či sa jej postoj časom pretaví do zrady alebo si Daenerys naopak získa Sansinu dôveru a lojalitu zistíme už v apríli tohto roku. Čo tipuješ ty?

Prvé zábery z poslednej série Game of Thrones ukazujú, že Sansa nevíta Daenerys s veľkým nadšením
Prvé zábery z poslednej série Game of Thrones ukazujú, že Sansa nevíta Daenerys s veľkým nadšením Zdroj: HBO

Z prezentovaných seriálov nás ale veľmi zaujal aj komiksový Watchmen, ktorý sme mimochodom v rámci redakčného výberu zaradili medzi najočakávanejšie nové seriály roku 2019.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Príbeh vychádzajúci z predlohy Alana Moora by sa určite nemal vyhýbať politike a povráva sa, že v ňom budú spomenuté aj slávne politické osobnosti, ako Trump, Mayová a Putin.

Jednotlivé epizódy Watchmen by nám mali ukázať Ameriku, v ktorej je superhrdinstvo postavené mimo zákon. V seriáli sa objaví aj uznávaný a rokmi overený Jeremy Irons, ktorého si mohol zazrieť aj vo vyššie priloženom videu.

Na dané zábery mimochodom nadviazali tvorcovia Watchmen taktiež prostredníctvom sociálnych sietí. Tie nám ukázali viac-menej to isté, ale s odlišným prestrihom a doplnením nepríjemných zvukov, ktoré možno započujeme aj v samotnom seriáli.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Watchmen (@watchmen),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Watchmen (@watchmen),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Watchmen (@watchmen),

Domov
Zdieľať
Diskusia