Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2019, 8:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Drake obchytkával a bozkával 17-ročné dievča, odhaľuje video z koncertu. Vtipkoval aj o väzení

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Nahrávka z roku 2010 zachytáva rapera v nepríjemnej situácii.

Drake sa v poslednom čase objavoval v médiách kvôli svojmu konfliktu s Kanyem Westom, avšak po dlhých 8 rokoch niekto na internet nahral video z raperovho koncertu v Colorade.

Koncert sa odohral v roku 2010, keď mal Drake iba 23 rokov, a zábery z neho sa na sociálnych médiách zjavili najmä z toho dôvodu, že sa v USA čoraz viac rozpráva o sexuálnom obťažovaní aj v hudbe a rape po odhaleniach a obvineniach R. Kellyho.

Na zázname z koncertu môžeš vidieť, ako mladá fanúšička prichádza na pódium, kde sa jej hneď ujme Drake. Postaví sa za ňu, začne sa jej dotýkať a rozprávať o tom, ako dobre voňajú jej vlasy. Medzitým ju bozkáva na krku, ale trochu sa zarazí, keď sa spýta, koľko má dievča rokov. Ona odpovedá, že má 17, na čo Drake reaguje so slovami o tom, ako nemôže ísť do väzenia, ale takéto ženy ho tam snáď dostanú. 

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

Napokon skonštatuje, že si užil pocit jej pŕs opretých o jeho hruď. Hovorí, že nevie, či sa má cítiť previnilo, ale vraj sa mu celá situácia páčila. Kým dievča z pódia odíde, ešte ju niekoľkokrát pobozká.

Na internete sa strhla veľká debata o tom, či sa Drake zachoval správne a morálne. Pravdou však zostáva, že v štáte Colorado zákony hovoria jasnou rečou. Povolená veková hranica na súhlas so sexuálnym stykom začína od 17 rokov, takže Drake prakticky neporušil žiadny zákon. Čo si však o jeho správaní myslíš ty? 

Domov
Zdieľať
Diskusia