Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2019, 13:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Posadnutá žena poslala mužovi 159-tisíc textových správ po prvom rande. Chcela sa vykúpať v jeho krvi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jacqueline momentálne čaká na svoje súdne pojednávanie.

Na internete môžeš stretnúť budúcu lásku, ale aj bláznivú ženu, ktorá ti zo života urobí peklo. Jacqueline Claire Ades nanešťastie patrí do tej druhej skupiny. Informovali sme ťa o nej už pred pár mesiacmi, avšak na povrch teraz vyšli nové informácie o tom, ako sa Jacqueline zoznámila s nemenovaným mužom údajne cez službu Luxy, čo je zoznamka pre milionárov.

Žena s mužom šla na prvé rande, kde sa doňho beznádejne zamilovala a okamžite si s ním začala predstavovať budúcnosť. City však neboli opätované. Muž jej slušne naznačil, že po prvom rande už nemá záujem sa ďalej stretávať, ale Jacqueline sa nenechala odradiť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Carmen (@magicaldelight),

Svojmu vysnívanému mužovi začala vypisovať textové správy, pričom v priebehu mesiacov mu podľa prvotnej verzie mala poslať cez 65-tisíc správ. Ako vyplýva z policajných dokumentov zverejnených len pred pár dňami, Jacqueline vyvolenému poslala až 159-tisíc textových správ.

Vyhrážala sa mu v nich, vyznávala mu lásku a očividne prejavovala príznaky duševnej poruchy. V jednej správe mu sľúbila, že si naporcuje jeho obličky, inokedy zase chcela nosiť jeho orgány a časti tela ako oblečenie. Vyhlásila, že by sa rada vykúpala aj v jeho krvi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Carmen (@magicaldelight),

Žena muža obťažovala v skutočnom svete, pretože už v júli 2017 ju museli policajti eskortovať z jeho pozemku. Následne sa policajtom sťažoval ešte dvakrát, pričom v apríli roku 2018 našiel Jacqueline kúpať sa vo vani jeho vlastného domu. Muži zákona potom v jej aute našli mäsiarsky nôž a žena bola zatknutá.

Vytýčili jej dátum súdneho pojednávania a prepustili ju na slobodu, čo nemali robiť, pretože Jacqueline o pár dní neskôr prišla za mužom do práce a vydávala sa za jeho manželku. Následne ju zatkli znovu a dodnes sedí vo väzení, kde čaká na svoj februárový súd.

Domov
Zdieľať
Diskusia