Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 22:06
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hviezdy Bohemian Rhapsody tvoria pár aj v skutočnosti. Rami Malek sa pri natáčaní zamiloval do svojej filmovej manželky

Hviezdy Bohemian Rhapsody tvoria pár aj v skutočnosti. Rami Malek sa pri natáčaní zamiloval do svojej filmovej manželky
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Freddieho Mercuryho a jeho herecká kolegyňa Lucy Boynton si očividne padli do oka.

Rami Malek sa momentálne rozhodne nemá zle. Nielenže si v poslednom období užíva nadšené slová chvály za svoj výkon v obrovskom hite Bohemian Rhapsody, ale aj spoločné chvíle strávené s priateľkou a zároveň hereckou kolegyňou Lucy Boynton, ktorá si s sním zahrala vo vyššie menovanej hudobnej biografii.

Herec ich vzťah potvrdil na nedávnom filmovom festivale Palm Springs International v Kalifornii, keď si počas slávnostného večera prebral ocenenie v kategórii Breakthrough Performance (prelomový výkon). 37-ročný Malek si pri ďakovnej reči nemohol pomôcť a poďakoval sa aj svojej 24-ročnej polovičke:

Ďakujem, Lucy Boynton. Bola si mojím spojencom, dôverníkom a si mojou láskou. Nesmierne si ťa cením.

Rami Malek
Rami Malek Zdroj: 20th Century Fox

A hoci Malek vzťah s herečkou oficiálne potvrdil iba nedávno, obaja sa doteraz na verejnosti objavovali pomerne často, pričom svoju vzájomnú náklonnosť rozhodne neskrývali. Ľudia si ich všimli napríklad na obede v Los Angeles (fotky nájdeš tu), kde sa držali za ruky a pobozkali sa, no ukázali sa aj na tamojšom májovom koncerte kapely U2.

Zatiaľ čo Malek stvárnil v Bohemian Rhapsody Freddieho Mercuryho, Boynton sa zhostila úlohy Mary Austin, teda spevákovej dlhoročnej partnerky a múzy, ktorá bola inšpiráciou pre skladbu Love of My Life z roku 1975. Rami Malek bol za svoj výkon nominovaný na Zlatý glóbus a pravdepodobne zabojuje aj o Oscara.

Domov
Zdieľať
Diskusia