Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 16:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fantastická Petra Vlhová skončila druhá v slalome Svetového pohára!

ŠPORT LYŽOVANIE PETRA VLHOVÁ SLALOM
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenská lyžiarka nám robí obrovskú radosť.

Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní mal aj tento víkend na pláne svoje pokračovanie. Pretekárky sa tentokrát presunuli do chorvátskeho Záhrebu, kde samozrejme nemohla chýbať ani naša Petra Vlhová. Talentovaná Slovenka mala v posledných týždňoch výbornú formu, čo potvrdila aj dnes.

Po prvom kole pritom situácia nevyzerala najružovejšie, pretože Petra strácala na svoju najväčšiu súperku Američanku Shiffrinovú viac ako 1,3 sekundy, ale v druhom kole predviedla prakticky bezchybnú jazdu. Vďaka zaváhaniu druhej pretekárky z 1. kola Holdenerovej si udržala prvé miesto, avšak obrovský náskok Shiffrinovej z 1. kola už nepustil.

Naša lyžiarka si tak na svoje konto pripísala ďalšie pódiové umiestnenie. Ako skonštatovala aj komentátorka Veronika Velez-Zuzulová v priamom prenose, vďaka svojej jazde z druhého kola si Petra na svoje konto pripísala pomyselné mini víťazstvo, keďže keby nebolo náskoku Shiffrinovej, Slovenka by sa radovala z triumfu. Gratulujeme!

Fantastická Petra Vlhová vyhrala v slalome Svetového pohára!
Fantastická Petra Vlhová vyhrala v slalome Svetového pohára! Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia