Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 12:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Je lepší McDonald's alebo Burger King?

REFRESHER BURGER KING
Uložiť Uložené

Náš moderátor Šajmo zisťoval, či Burger King po návrate na Slovensko dokázal chuťou vlajkovej lode prekonať stálicu v podobe McDonald's.

 

Pred niekoľkými týždňami sa na Slovensko vrátila sieť rýchleho občerstvenia Burger King.

Keďže si veľmi dobre uvedomuje svoju konkurenciu, v našej krajine rozbehla kampaň Prepáč Mekáč a chce tak konkurovať cenou, veľkosťou porcií, ale v prvom rade chuťou. 

My sme sa rozhodli, že pre teba oba fastfoody otestujeme a náš moderátor Šajmo je tým najpovolanejším. Predsa len, má za sebou smenu v McDonald's, a tak veľmi dobre vie, aké štandardy by mal burger z týchto prevádzok spĺňať. 

Test prebehol veľmi jednoduchým spôsobom, najprv sme si objednali vlajkové lode, teda Whopper menu a Big Mac menu spoločne s hranolkami a kolovým nápojom a následne už bolo všetko v rukách a chuťových bunkách Šajma. Dokázal sa na problematiku pozrieť veľmi detailne, no víťaz mohol byť len jeden.  

Vychutnaj si Šajma v McDonald's ešte raz

Anketa:
Kde ti chutí viac?
McDonald's
Burger King
McDonald's
58 %
800 Hlasov
Burger King
42 %
584 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia