Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 10:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dvere od Lamborghini pripomínajú Lil Pumpovi motýlie krídla. Rasistické narážky odstránil

HUDBA
Uložiť Uložené

Lil Pump prekvapuje novinkou, ktorou sa pokúsi poblázniť mladých ľudí podobne, ako keď vydal Gucci Gang.

Ani sme sa nenazdali a Lil Pumpov  Gucci Gang čoskoro zaznamená prvú miliardu views na YouTube, nehovoriac o počtoch prehratí na streamovacích službách. Len na Spotify už tento hit zaznamenal približne 500 miliónov, no od vydania už uplynulo viac ako dvanásť mesiacov, a tak je jednoducho čas na ďalší poriadny klubový banger. 

Tentokrát mladý reprezentant novej vlny raperov predstavuje vec s názvom Butterfly Doors, ktorá opäť nejde veľmi hlboko a jednoducho poukazuje na to, že keď otvoríš dvere na Lamborghini, pripomínajú motýlie krídla. Na človeka s jeho rozhľadom sme sa teda dočkali aspoň tejto metafory a v konečnom dôsledku sa dá predpokladať, že skladba by sa mala v kluboch uchytiť. 

Samozrejme, nechýba ani adekvátny sprievodný vizuál, v ktorom okrem spomínaných áut a samotného autora skladby uvidíš veľké zadky a drahé handry. Viac už asi dodávať nemusíme, no len pre doplnenie, keď Lil Pump teasoval v decembri ukážku, v rámci textu sa objavili slová „They call me Yao Ming ‘cause my eyes real low, ching chong.” 

Táto časť bola však verejnosťou uznaná za rasistickú, za čo sa následne raper ospravedlnil. Do finálnej verzie sa už táto pasáž nedostala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia