Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 18:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nič nežiari večne, ale každý lúč sa počíta. Dara Rolins a Kali chcú od vzťahov viac

HUDBA DARA ROLINS KALI
Uložiť Uložené

Tanečná spolupráca Kaliho a Dary Rolins sa teší veľkému úspechu a nemala by ujsť pozornosti ich fanúšikov.

Kaliho rozlúčkový album Dovi, Dopo síce uzrel svetlo sveta už v novembri minulého roku, no postupne sa na svetlo dostávajú skladby aj pre tých, ktorí si nezakúpili originál, prípadne ešte neobjavili čaro streamovacích služieb ako Spotify alebo Apple Music, kde už sú všetky skladby dostupné zadarmo. 

Všetko však nasvedčuje tomu, že je stále veľa ľudí, ktorí počúvajú hudbu cez YouTube. Dva mesiace po release totiž Kali umiestnil na svoj oficiálny kanál spoluprácu s Darou Rolins, ktorá sa okamžite dostala na vrchné priečky trendov a zbiera stotisíc views denne.

Pochopiteľne, ide o spojenie dvoch žiadaných interpretov ovládajúcich rádiá na Slovensku, a tak asi nikoho neprekvapí, že aj tentokrát venovali skladbu téme vzťahov. Výsledkom je tanečná záležitosť pre široké publikum, ktorá len potvrdzuje, že Kali jednoducho vie, ako na to. 

Zatiaľ nevieme, či by táto vec mala dostať aj vizuálne spracovanie, no ak áno, určite by dala zabrať počítadlám zhliadnutí. Len pre doplnenie, Kali čoskoro vyráža na turné k projektu Dovi, Dopo, po ktorom buď príde definitívny koniec alebo ďalší album. Pravdepodobnejšia je skôr prvá alternatíva, keďže sa o pár mesiacov stane hrdým otcom. Nechajme sa však prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia