Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 15:11
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Ariana Grande ako najmladšia headlinerka v histórii ovládne Coachellu. Kto ďalší sa k nej tento rok pripojí?

HUDBA COACHELLA
Uložiť Uložené

Na svoje si prídu fanúšikovia popu, hip-hopu, rocku ale aj stále obľúbenejšieho kórejského popu.

Na svete snáď neexistuje populárnejší a instagramovanejší festival, než je Coachella. Každý rok v apríli sa na púšti v Californii stretnú stovky celebrít, aby predviedli svoje najštýlovejšie outfity a zatancovali si na pesničky obľúbených interpretov.

Coachella je skutočne špička medzi festivalmi, čoho dôkazom je fakt, že každý rok sú lístky vypredané takmer okamžite. A to aj napriek tomu, že ich cena sa pohybuje v stovkách až tisíckach dolárov. No niet sa čomu čudovať, organizátori na pódiá v Indiu prinesú vždy tie najhorúcejšie mená a inak tomu nebude ani tento rok.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Coachella (@coachella),

Festival trvá tri dni a dva víkendy, počas ktorých sú vystupujúci stále rovnakí. V piatok to ako headliner odpáli Childish Gambino, ktorý má za sebou mimoriadne úspešný hudobný rok. Singel This is America mu vyniesol štyri nominácie na Grammy a návštevníkov festivalu teda čaká hneď v prvý deň poriadny zážitok.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sony Music U (@sonymusicu),

Okrem Donalda v piatok vystúpi Jaden Smith, Janelle Monaé či The 1975. O poriadnu párty sa postarajú Diplo a DJ Snake a fanúšikov kórejského popu určite poteší prítomnosť dievčenskej skupiny BLACKPINK.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The1975 (@the1975),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial),

Psychedelický rockeri Tame Impala boli oznámení ako headlineri sobotného večera. Predstaví sa aj rovnako talentovaná sestra Beyoncé, Solange, vychádzajúce hviezdičky Billie Eilish a Bazzi, J Baldvin, Wiz Khalifa či starý dobrý Weezer. Veľkým prekvapením je koncert obľúbeného herca a najsexy muža sveta, Idrisa Elbu

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tame Impala (@tame__impala),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa billie eilish (@wherearetheavocados),

V nedeľu veľkolepý festival ukončí popová princezná Ariana Grande. Tá sa vďaka pôsobeniu na Coachelle stane najmladšou headlinerkou v histórii. Spoločnosť jej v nedeľu budú robiť mená ako Khalid, YG, Bad Bunny či CHVRCHES, ktorí tiež vystúpia tento rok na festivale Grape v Piešťaňoch. Za dídžejský pult sa postavia obľúbený Dillon Francis a Zedd, ktorému sa tento rok tiež ušla nejaká ta nominácia na Grammy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khalid (خالد) (@thegr8khalid),

A možno sa pýtaš kto to je Gucci Gang, ktorý vystúpi na Coachelle v nedeľu? Nie si jediný, tento názov zmiatol celý svet, no záhada je vyriešená. Ako zoskupenie Gucci Gang vystúpi autor rovnomenného hitu, Lil Pump, spolu s Gucci Mane-om a Smokepurpp-om. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @lilpump,

Už teraz môžeme s istotou povedať, že tento rok bude na Coachelle silný, aspoň čo sa hudobnej stránky týka. Vystúpenia svojich obľúbených interpretov si budeš môcť pozrieť na streamoch, ktoré budú v čase konania dostupné na Youtube. A to počas oboch víkendov!

Odporúčané
7 módnych trendov, ktoré tento rok uvidíš na každom letnom festivale. Ružový western, hippie štýl aj priehľadné materiály 7 módnych trendov, ktoré tento rok uvidíš na každom letnom festivale. Ružový western, hippie štýl aj priehľadné materiály 10. júna 2023, 9:30

A ak by mal záujem tento festival prežiť na vlastnej koži, tak lístky idú do predaja 4. januára o 20:00 nášho času na tomto linku.  Možno budeš mať šťastie! 

Domov
Zdieľať
Diskusia