Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2019, 16:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C, Gleb alebo Kontrafakt. Aké slovenské rapové albumy očakávame v roku 2019?

HUDBA
Uložiť Uložené

S novou hudbou by sa mali prihlásiť členovia CBG, ale tiež Momo a snáď konečne aj Kontrafakt.

Slovenský rap sa už pred dlhším časom dostal do fázy, kedy jednoducho musíme rešpektovať zvýšenú aktivitu v oblasti vydávania albumov a singlov, ktoré najčastejšie prichádzajú aj s rýchlokvasenými a tuctovými videoklipmi.

Aj napriek tomu sa však v minulom roku našlo dosť takých, ktoré sme mohli oceniť v rebríčku. Horšie to už bolo v prípade albumov, vďaka patrí chalanom z DMS, Matysovi či Jofremu a zopár ďalším.

Aj preto nás bude veľmi zaujímať, čo prinesie nasledujúcich 12 mesiacov, počas ktorých toho očakávame pomerne veľa. Cieľom tohto článku je vytvoriť ti aspoň približný prehľad o tom, ktoré albumy už stihli interpreti oznámiť.

Zároveň zapojíme aj zopár takých, ktoré síce ešte avizované neboli, ale existujú aspoň nejaké náznaky alebo aspoň naše obrovské priania. Pripúšťame, že nie všetko zo zoznamu sa v konečnom dôsledku naozaj stane, no možno bude v konečnom dôsledku článok aspoň motiváciou.


Pil C

Pil C si dal v roku 2018 do veľkej miery pauzu od novej tvorby a venoval sa v prvom rade koncertom, športu a Fortnite, čo môžeme sledovať na jeho sociálnych sieťach. Pripomenul sa len trackom 39. poschodie na Špeciálovom producentskom projekte. Všetko nasvedčuje tomu, že zbieral sily na to, aby sa tento rok vrátil do štúdia a priniesol fanúšikom nový projekt. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

dakujeme za tolko lasky, kolko ste nam dnes dali mame najlepsich fans coskoro vas vsetkych potesim aj niecim inym ako “len” merchom | by @mafinlaurincova

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Domov
Zdieľať
Diskusia