Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 6:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kokaín, metamfetamín aj marihuana. Policajti našli v tele muža všetky drogy, na ktoré ho vedeli otestovať

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

SIlvester na španielskom ostrove Ibiza musel byť divoký.

Na Silvestra väčšina z nás stráca svoje zábrany. Sám by ti o tom mohol detailne porozprávať 31-ročný chlapík, ktorý príchod nového roka oslavoval na španielskom párty ostrove Ibiza.

Aj keď je na ňom drvivá väčšina známych drog samozrejme zakázaná, musel by si žiť v obrovskej naivity, ak by si uveril tomu, že tam žiadne návykové látky nenájdeš. Policajti preto pravidelne kontrolujú vodičov, ktorí si občas neváhajú pod vplyvom všemožných drog sadnúť za volant a ohrozovať ostatných účastníkov cestnej premávky.

Kokaín, metamfetamín aj marihuana. Policajti našli v tele muža všetky drogy, na ktoré ho vedeli otestovať
Zdroj: tumblr




 
Krátko po príchode nového roka preto zastavili muža šoférujúceho veľmi chaotickým spôsobom. Auto nevedel ovládať a policajtom bolo už dopredu jasné, že vodič zrejme užil drogy. Nečakali však, že pri nasledujúcom teste na návykové látky mu v tele nájdu každučkú drogu, na ktorú ho vedeli otestovať.

Muži zákona na Ibize nechceli veriť o tretej ráno a po divokom Silvestri vlastným očiam, pretože testy v tele muža preukázali prítomnosť kokaínu, marihuany, metamfetamínu, amfetamínu či ópiátov.   

Odporúčané
Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) 25. marca 2024, 12:30

Mužovi momentálne hrozí pokuta vo výške 1000 €, trestné body na vodičskom oprávnení a samozrejme aj obvinenie z jazdy pod vplyvom návykových látok, za čo by si mohol za múrmi väznice posedieť od niekoľko mesiacov až po viac ako rok. Na prelom rokov 2018 a 2019 preto určite tak skoro nezabudne.

Domov
Zdieľať
Diskusia