Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2019, 17:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Športová fanúšička nenápadne popíjala alkohol z ďalekohľadovej ploskačky. Internet si jej vynaliezavosť zamiloval

ŠPORT ALKOHOL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Keď ťa nebaví športový výkon, vieš sa zabaviť aj inak.


Konské dostihy nepatria medzi tie najpopulárnejšie športy v našich končinách, ale v Spojenom kráľovstve časť obyvateľstva doslova týmito pretekmi žije. Stáva sa preto, že sa na štadión, kde sa dostihy konajú, dostávajú aj rôzni rodinní príslušníci a kamaráti dostihových milovníkov, lenže tento šport rozhodne nie je pre každého.

Človeka pretekárske kone nemusia baviť, čo parádne podčiarkuje prípad neznámej ženy, ktorú kamery zachytili v tom najlepšom momente počas nedávnych pretekov na štadióne Cheltenham Racecourse.

Nie je ničím nezvyčajným, že si fanúšikovia dostihov na štadión prinášajú aj ďalekohľad, aby mohli mať neustále prehľad o polohe svojich favoritov. Mysteriózna žena však nemala v rukách funkčný ďalekohľad, ale iba premyslenú atrapu, do ktorej si môžeš naliať tekutinu podľa svojho gusta.

Kamery ju zachytili, keď si svoj ďalekohľad priložila k tvári a popíjala to, čo si na štadión priniesla z domu. Raz darmo, na športových podujatiach vie byť alkohol veľmi drahý.

Odporúčané
Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? 19. februára 2024, 9:30

Krátky záber popíjajúcej ženy zdieľala na svojom profile dokonca samotná britská televízia ITV, ktorá jej rovno zagratulovala a nápad ocenila 10 bodmi z 10 možných. Mimochodom, keby si mal o ďalekohľadovú ploskačku záujem aj ty, pokojne si ju môžeš za pár eur zadovážiť  aj ty.

Domov
Zdieľať
Diskusia