Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2019, 21:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

3. séria Stranger Things odhaľuje dátum premiéry a láka na hrôzy paralelného sveta Upside Down

3. séria Stranger Things odhaľuje dátum premiéry a láka na hrôzy paralelného sveta Upside Down
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Privítajte rok 1985.

Oslavy nového roku sa tvorcovia od Netlixu pokúsili zakomponovať aj do čerstvého teaseru na očakávanú 3. sériu Stranger Things. Ten nás vezme na koniec roku 1984 a spolu s dnes už zosnulou osobnosťou amerického rozhlasu Dickom Clarkom budeme odpočítavať posledné sekundy do osláv nového roku. 

Archívne zábery sa ale začnú otáčať smerom nadol, čím Netflix jasne poukazuje na blížiace sa hrozby paralelného sveta Upside Down. Pri spustení známej zvučky sa ďalej dozvedáme, že 3. sériu tvorcovia budú streamovať 4. júla (červenca) 2019.

Netflix okrem toho na Twitteri zdieľal plagát k novej sérii, kde môžeme vidieť Eleven s dlhými vlasmi. Viditeľná fyzická premena určite čaká všetkých prítomných účastníkov, ktorí od druhej série mierne zostarli. Tretia séria bude obsahovať 8 epizód, pričom 2 z nich režíroval Shawn Levy, no a o zvyšné sa postarali bratia Dufferovci.

V 2. sérii hlavná hrdinka Eleven čelila monštru s názvom Mind Flayer. Hrôzy zo sveta Upside Down ale nekončia, čo jasne naznačuje aj priložený teaser či nižšie ukázaný vydesený pohľad mladej Eleven.

Mind Flayer, nazývaný aj ako Shadow Monster, však nebol zničený, a preto aj naďalej predstavuje obrovské nebezpečenstvo. Nová séria by sa mala časovo presunúť do leta 1985, a teda nakoniec neprišlo k žiadnemu veľkému časovému skoku.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Ross Duffer prezradil, že 3. séria bude obsahovať aj rôzne problémy dospievania, ktoré sa budú týkať najmä párov, ako Mika a Eleven či Lucasa a Max. Neboj sa však, že by 3. série chýbala všadeprítomná temnota.

Dufferovci potvrdili, že sa v prípade nových epizód značne inšpirovali Carpenterovým slávnym hororom The Thing či tvorbou kultového autora hororov Georgea A. Romera (Night of the Living Dead, Dawn of the Dead).

Domov
Zdieľať
Diskusia