Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2019, 10:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor sa znovu pobije s Nurmagomedovom. Na odvetu sa majú fanúšikovia tešiť v roku 2019

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po prvom súboji si chce McGregor napraviť náladu.

Šéf UFC Dana White vyhlásil, že Conor McGregor sa znovu postaví do oktagonu s Khabibom Nurmagomedovom. Októbrový vzájomný duel priniesol obrovskú šou, ktorej dominoval ruský bojovník, ba čo viac, po skončení zápasu Rus vyskočil z klietky a napadol ľudí z írskeho tímu za to, že ho neustále provokovali a nadávali mu.

Aj preto začala nevadská komisia, pod ktorej hlavičkou sa zápas organizoval, vyšetrovanie, Nurmagomedov nedostal svoje peniaze a rozhodnutia sa krútili aj okolo dištancov.

Situácia bola dlho nejasná, ale ak existuje človek, ktorý vie, ako by celé disciplinárne konanie malo dopadnúť, je to definitívne Dana White.

Šéf UFC si sadol pred kameru pre portál TMZ a porozprával o tom, čo sa bude diať v roku 2019. Odveta McGregor vs. Nurmagomedov by sa mala zorganizovať v nasledujúcich mesiacoch, keď sa upokojí situácia so spomínanou nevadskou komisiou.

Conor McGregor si zrejme potrebuje napraviť chuť aj reputáciu po tom, čo ho v prvom súboji Nurmagomedov zničil.

Aj keď Khabib spočiatku váhal a radšej vyzýval Mayweathera, White ho možno presvedčil, pretože popularita ruského bojovníka po zápase vystrelila do výšin. V odvetnom súboji si preto určite zaslúži vyššiu finančnú odmenu, čo by ho mohlo motivovať, aby sa Írovi s radosťou postavil znovu.

Domov
Zdieľať
Diskusia