Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2018, 1:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Marpo porazil Rytmusa vo veľkolepom súboji, ktorý zburcoval Slovensko aj Česko

ŠPORT BOX DANIELA NÍZLOVÁ RYTMUS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pražská O2 Aréna bola svedkom skvelého súboja.

Dlho sme čakali na vzájomný súboj dvoch známych osobností českej a slovenskej scény. Rytmus sa v pražskej O2 Aréne postavil Marpovi, ktorý bol väčšinou fanúšikov považovaný za favorita. Marpo v minulosti pôsobil v thajskom boxe, pričom Rytmus sa nevenoval žiadnemu športu na profesionálnej úrovni.


Slovenský raper sa napriek tomu za posledné roky dostával do čoraz lepšej a lepšej formy. Vo svojich tréningoch začal spolupracovať s Tomim Kovácsom, ale aj Attilou Véghom, takže mal výborné vzory, ktoré ho na zápas pripravovali po stránke MMA, ale najmä po tej boxerskej.

Krátko po Vianociach sme sa súboja dočkali. Marpo aj Rytmus sa v ringu objavili vo výbornej forme, a tak existovala šanca, že zápas skončí v prospech jedného či druhého. Dopredu nebolo vôbec nič rozhodnuté, aj keď väčšina ľudí slovenského rapera podceňovala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený TroubleGang (@mcmarpo),

Na začiatku zápasu sa Marpo pustil do Rytmusa, ktorý trikrát padol na kolená a rozhodca ho musel odpočítavať. Napriek tomu sa Patrik zakaždým postavil a opäť svojmu súperovi čelil. Marpo však v zápase výrazne dominoval. Rytmusovi zasadil niekoľko tvrdých a presne mierených úderov.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

V posledných desiatkach sekúnd pred koncom zápasu už sa slovenský raper ledva držal na nohách, ale neskončil na zemi a Marpo napokon po šiestich kolách vyhral na body. Rozhodcovia sa rozhodli jednomyseľne, a tak bolo záverečné skóre 3:0 pre Čecha.

Obaja súperi si zaslúžia obrovskú poklonu za to, že dokázali zvládnuť celých 6 kôl. Marpo si pripomenul svoju minulosť z thajského boxu, zatiaľ čo Rytmusovi patrí veľký rešpekt za to, že sa na podobný zápas vôbec nechal nahovoriť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený svetmma (@svetmma.sk),

Domov
Zdieľať
Diskusia