Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2018, 16:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Krásna Gal Gadot neskrýva svoju radosť. Pokračovanie Wonder Woman skončilo natáčanie

FILMY A SERIÁLY WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

6 mesiacov a 3 krajiny. Wonder Woman 1984 ide do post-produkcie.

Ak patríš medzi fanúšikov bojovnej Wonder Woman, iste ti spraví radosť nedávno zverejnený instagramový príspevok od herečky Gal Gadot, v ktorom oznamuje koniec natáčania.

Nakrúcanie Wonder Woman 1984 začalo v júni tohto roku, takže dokopy trvalo približne 6 mesiacov. Podľa vyjadrenia Gadot sa mal takmer 1000-členný štáb presúvať medzi tromi krajinami a filmovalo sa v štyroch rôznych lokalitách.

Nakrúcanie označila za ešte unikátnejší zážitok, než akého sa jej dostalo počas jednotky. Chválou rozhodne nešetrila ani voči svojej kolegyni, režisérke Patty Jenkins, s ktorou už v priebehu prvej časti nadviazala pevné priateľstvo, pričom veľkú vďaku prejavila aj voči celému štábu.

Krásna Gal Gadot neskrýva svoju radosť. Natáčanie druhej Wonder Woman je u konca
Krásna Gal Gadot neskrýva svoju radosť. Natáčanie druhej Wonder Woman je u konca Zdroj: DCEU

V príbehu druhej časti bude krásna Gal Gadot bojovať proti svojej úhlavnej nepriateľke menom Cheetah (Kristen Wig), no a do role Stevea Trevora sa vracia Chris Pine. Toho môžeš vidieť na fotografii z nášho staršieho článku.

Odporúčané
Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? 18. decembra 2020, 13:02

Zo starej zostavy uvidíme Antiope (Robin Wright), Hippolytu a v zatiaľ neznámej úlohe sa predstaví aj čoraz populárnejší Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones).

Tvoríme úplne iný film. Bude tam mnoho podobných vecí, ktoré milujeme, ale taktiež bude snímka sama sebou. Pre nás to nebude "dvojka". Bude to úplne iné dobrodružstvo, z ktorého nemôžeme byť viac nadšené,vyjadrila sa k Wonder Woman 1984 režisérka Patty Jenkins.

Premiéry snímky sme sa mali pôvodne dočkať už v novembri (listopad) roku 2019, no nakoniec bola posunutá na jún 2020. Páčila sa ti prvá Wonder Woman a tešíš sa na jej pokračovanie? Pre viac informácií o filme klikni sem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We did it. Again!! And as much as the first time shooting Wonder Woman was amazing, this time was even more unique and special.. We shot in 4 very different locations in 3 countries, and I'm so soooo proud of the almost 1000 crew members who came to set every day, giving everything they have into our movie. Couldn't ask for better partners on this.. I'm so lucky to have the one and only Patty Jenkins, as my director. She always has our backs, she gives us the wings to dare, and everyday she helped us find the most creative version of ourselves .. I am so grateful to call her my friend. And to our AMAZINGly talented cast who made every day enjoyable and fun, thank you! Honestly.. Words cannot describe this experience.. This journey was so demanding and challenging but we all came and did our very best every take, every day, putting our all out there and I’m so proud... Thank you universe for this opportunity. I love this character. And thank you to all of you for being the best fans in the world. It was you that made me push myself every day. I'm so happy and excited, can't wait to share it with you in 2020! ❤ Gal

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot),

Domov
Zdieľať
Diskusia